Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dojenčkova spominska knjiga? 23.12.2008 10:47:03
|
|
|
|
CatJa
|
Za starejšega imam Moj otrok, za mlajšega Dojenčkov album. Če bi še enkrat izbirala, bi tudi za mlajšega izbrala Moj otrok, ker se vanj vpisuje veliko več dogodkov kot v Dojenčkov album.
|
|
RE: dojenčkova spominska knjiga? 23.12.2008 10:51:30
|
|
|
|
botrca
|
Mi imamo To sem jaz kupljeno v baby centru.
|
|
RE: dojenčkova spominska knjiga? 23.12.2008 12:01:33
|
|
|
|
maca m
|
Jaz imam dve. Ena je Spomini (izdajatelj ARA založba) - je pa do šestega rojstnega dne, grem v šolo. Druga pa je Prva spominska knjiga od revije Moj malček. Mi je pa vsaka po svoje zanimiva.
|
|
|
|
RE: dojenčkova spominska knjiga? 23.12.2008 12:28:51
|
|
|
|
LenaG
|
Mi pa smo kupili 50 listni album (v katerega se slike lepi), ki ga bomo sami opremili z risbicami in opisi. Tako si lahko poljubno razporejaš fotografije, pa še teksta lahko napišeš več ali manj ko tje določeno v teh naprej pripravljenih albumih. Smo šele na začetku, ampak kar dobro zgleda. Smo že opisali mamico in atija, nosečnost, prihod domov, prvi sprehod, prvo kopanje, najljubšo igračo, prvi nasmeh, ... in seveda dodali slikice.
|
|
|
|
RE: dojenčkova spominska knjiga? 23.12.2008 13:02:47
|
|
|
|
ajataja
|
prva spominska knjiga od mojega malčka je zame najboljša.Pri prvi sem imela moj otrok pri drugi pa moji spomini pa mi ni nobena tolk všeč kot ta spominska ker za vsak mesec pišeš kar nekaj stvari pa še po dve slikci sta za vsak mesec in to je fajn.
|
|
|
|
RE: dojenčkova spominska knjiga? 23.12.2008 13:28:05
|
|
|
|
blemma
|
Jaz imam spomisko knjigo od revije Malček, se pa vpisuje samo do tretjega leta starosti (do 2 let za vsak mesec posebej, nato pa po pol leta=). Meni je všeč.
|
|
|
|
RE: dojenčkova spominska knjiga? 23.12.2008 13:31:52
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Mi imamo To sem jaz kupljeno v baby centru. mi tudi............... ............nam je super..................
|
|
|
|
RE: dojenčkova spominska knjiga? 23.12.2008 17:00:38
|
|
|
|
taly82
|
Jaz pa imam Moj prvi album od Didakte.. izbirala pa sem med Dojenčkovim albumom in Dojenčkovo spominsko knjigo. No jaz sem Moj prvi album kupila, druge pa sem dobila, ko sem rodila
|
|
RE: dojenčkova spominska knjiga? 23.12.2008 17:02:53
|
|
|
|
Pšemek
|
Tudi mi imamo Moj prvi album od Didakte. Kupljena v knjigarni Vale Novak
|
|
RE: dojenčkova spominska knjiga? 23.12.2008 20:41:24
|
|
|
|
Najaa
|
Za hčerko imamo To sem jaz. Za naslednjega otroka pa bom verjetno vzela tole od Mojega malčka.
|
|
|
|
RE: dojenčkova spominska knjiga? 23.12.2008 20:42:23
|
|
|
|
moyca
|
tudi mi imamo Moj prvi album
|
|
|
|
RE: dojenčkova spominska knjiga? 24.12.2008 18:25:36
|
|
|
|
Lucija Perc
|
Pri nas imamo To sem jaz in mi je zelo všeč. Je že od začetka nosečnosti in potem za prva 3 leta.
|
|
RE: dojenčkova spominska knjiga? 24.12.2008 23:00:44
|
|
|
|
evelin
|
Js imam Moja prva spominska knjiga od Moj malček pa je super
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?