|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   lažni popadki?
22.12.2008 23:02:43   
Anonimen
ob pol 5 zjutraj me je začelo zvijati..kot bi mogla na blato-krči...boleli so,ampak mi ni trebuh otrdevao...in dol me je tiščalo.trajalo je nekje pol ure vsake 2,3minute...kaj bi to bilo...pa po cel dan imam krče kot bi user posted image dobila...no to vem da je normalno..ampak to da me je zvijalo in dol tiščalo ne vem kaj bi bilo...prosim za odgovore.če se to noč ponovi naj grem v p?user posted image ja noseča sem 27tednov
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: lažni popadki?
22.12.2008 23:23:18   
pokec3609
jaz ko sem bolj panična bi bila že takoj zjutraj pri G.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.12.2008 7:33:21   
dana
Jaz pa ne vem če je to normalno da imaš po cel dan krče kot da bi dobila M. Ne vem no.
Najboljš da pokličeš G. Ker tu ti lahko pametujemo kaj je to, samo ona bo najbolje vedela. Ali pa če greš kar tja se pokazat.

(odgovor članu pokec3609)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.12.2008 8:34:40   
Anonimen
danes grem h g...poročam kaj bo da boste vedele če bo kdo imel podobne težave.ponoči me je spet"šraufalo" kot bi imela drisko..začelo se okrog 10 pa do zjutraj pol 2..potem  se je stanje malo umirilo.saj bi šla jaz takoj v P pa nisem hotela panike delat...danes se pa grem pokazat...upam samo da se ne odpiram...a bi moj user posted image lahko preživel če se rodi?zelo me je strah..lp

(odgovor članu dana)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
23.12.2008 9:31:06   
gbranka
mogoče pa je le trebušna viroza, ki je sedaj ne manjka. Ampak vseeno pojdi k zdravniku.

lp
Branka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.12.2008 23:15:48   
Anonimen
vse je okuser posted image ,,,dobila sem spasmex pa več počivanja ker se jaz preveč gibljem,cel dan sem na nogah,otrok pa pritiska dol.

(odgovor članu gbranka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
24.12.2008 8:05:18   
detelja
Anonimen ful sem vesela, da je vse ok...kupi si še v lekarno Magnesol, to so šumeče tabl. pa pomagajo proti krčem-vseh vrst...ja, zdaj pa bo treba več počivat...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?