|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hladen kot led
21.12.2008 21:40:40   
boco
Začelo se je kakšne 4 mesece po rojstvu hčerke. Namreč moj partner je postajal vedno bolj hladen do mene. Pred tem sma se odlično razumela. Oba sma komaj čakala na otročka in tudi sedaj jo imava oba zelo rada in ji to nenehno izkazujema. Problem pa je med nama- partner se pogosto zapira vase, še huje pa je da me več ne ljubkuje kot me je včasih. Zelo je občutljiv, če rečem kaj proti njemu in zelo hitro postane slabe volje, vendar pa ne spregovori kaj ga moti; raje je nekaj dni tiho in nato se kar naenkrat začne obnašat kot da nič ni bilo. To me strašno moti. Ni več tiste komunikacije med nama, kot je bila prej. In včasih zna odreagirat hladno kot led. No saj ni vedno takšen, vendar skrbi me, ker prej sploh nikoli ni bil tak.

Mogla sem se malo izpovedat, da si olajšam dušo in z upanjem da ima katera podobne izkušnje in  da mi bo napisala kaj vzpodbudnega.
Mislite da je to samo vmesna kriza, ki pač pride med partnerjema? Je možno da na to vpliva tudi to, da se sama zelo veliko posvečam hčerkici in zato s partnerjem nimama toliko časa več zase? Čeprav se sama vedno trudim da mu pokažem kako ga ljubim......vendar velikokrat dobim to vrnjeno veliko manj intenzivno. Ali pa to pač pride in mine, ko otroci malce zrastejo in ko zveza postane bolj zrela?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hladen kot led
21.12.2008 21:48:07   
nanč
Po moje je pa res ljubosumje,verjetno se niti sam ne zaveda.

kaj vse me dandanes čudi...

(odgovor članu boco)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.12.2008 11:17:01   
Amoss
user posted image Koliko časa pa sta skupaj?
Jaz sem opazila da po enih 4, 5 ih letih so se tudi med nama stvari spremenile,pač ni več tiste nore začetne zaljubljenosti in je pač vse drugače, je pa res da če želita da zveza funkcionira se moreta pogovarjat si zaupat, ker drugače to nikamor ne pelje,...
Probaj enkrat ko bo mel spet takšen napad da se ne bo pogovarjal pustiti ga na miru in tudi ti ne govori z njim, boš videla kako dolgo mu bo zanimivouser posted image
Moj je tud nekaj časa sprobaval to tehniko in dokler sem rinila v njega je bil user posted image , je bilo še slabše, po pa sem tud jaz se nehala pogovarjat z njim, pol pa je on rinil vame in tako je še danes

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs180.ash2/44293_1531376651554_1448894192_1366808_2554479_s.jpg

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.12.2008 19:25:29   
boco
Skupaj sma malo več kot 2 leti. Res pa je da sem do zdaj vedno silila v njega, ko je bil slabe volje, ker me je motilo da se zapre vase in mi ne zaupa kaj ga teži. Od danes naprej pa sprobavam tvojo taktiko Amoss - pogovarjam se samo nujne reči, druga pa nič. In zaenkrat se mi zdi taktika dobra: prvo je to da se jaz bolje počutim, ker me ne more zavrnit, če mu ničesar ne gnjavim, pa tud na njem sem vidla, da je celo opazo mojo prisotnost. Bom vidla kako bo naslednje dni....pa upam da tole čimprej mine in da se bo enkrat nehal zapirat vase.

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.12.2008 14:08:42   
Amoss
Boš videla da bo bolje, ker zdaj pa bo njega mučilouser posted image user posted image
Kar pogumno naprej, želim ti vse najlepše!user posted image

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs180.ash2/44293_1531376651554_1448894192_1366808_2554479_s.jpg

(odgovor članu boco)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?