|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prvi pregled pri pediatru?
21.12.2008 12:18:48   
Claudi
Ojla.

Spet bi rada nekaj vprašala in sicer, januarja smo naročeni na prvi pregled pri pediatru in me zanima ali gre partner tudi lahko zraven, se pravi da bi šli vsi trije?Pa kako ste vašega user posted image nesle k pediatru, v lupinici, košarici  ali v rokah?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prvi pregled pri pediatru?
21.12.2008 12:36:51   
Petr_a
Ja seveda da gre lahko.
Šli smo z vozičkom

(odgovor članu Claudi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.12.2008 12:38:53   
Hope2
Smo bili vsi trije. Pripeljali z avtom, zato smo ga prinesli z lupinico. Pa še velik stopnic je, tak da bi mogli voziček nesti. Pa ne pozabi s sabo vzet vse za previjanje(plenička, kremica) in rezervni body(včasih jim med pregledom kaj uideuser posted image .

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 21.12.2008 12:40:07 >

(odgovor članu Petr_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.12.2008 12:39:44   
pikica 3
Lep pozdravček. Mene tudi neki zanima. A ste dobli na prvem pregledu AD3 kaplice. A ste jih uporabljale? Baje full zvija po teh kaplicah?

Lp

(odgovor članu Petr_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.12.2008 12:42:25   
Petr_a
Na 2 pregledu dobiš kapljice
baje ,baje ,baje,niso vsi otroci enaki,tako d anajprej probajte in če vam ad3 ne bodo odgovarjale boste šli po D3user posted image

(odgovor članu pikica 3)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.12.2008 12:43:36   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: pikica 3

Lep pozdravček. Mene tudi neki zanima. A ste dobli na prvem pregledu AD3 kaplice. A ste jih uporabljale? Baje full zvija po teh kaplicah?

Lp

JA, dobili (na prvem pregledu, pri 1 mesecu), pa ga nič bolj ne zvija. Ga pa je pred kapljicami, zdaj pa krčki ponehujejo, pa še jaz sem začela jest hrano, ki ga je prej zvijala. Pri nas ne velja, kapljice-krči. PA tudi pediatrinja je rekla, da je to povečini larifari. Vzami kapljice, probaj dat in boš videla, brezveze se že vnaprej odločit, da ne boš dajala, samo zato, ker nekoga tretjega dajejo krči, mogoče vašega ne bodo.

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 21.12.2008 12:44:00 >

(odgovor članu pikica 3)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.12.2008 12:53:32   
danijela in taja
nesla sma jo v lupnici...ja lahko gre zraven....še fajn je da gre...vsaj pri nas....

za deseto obletnico sva prejela najlepše darilo.....najino sončico Tajo

(odgovor članu Claudi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.12.2008 13:01:15   
pikica 3
Hvala za odgovor. Zdej bi pa še sam neki vprašala, če mogoče katera ve.
Js mam komplet od peg perega ( jajčko, ono globoko košaro), zdej pa me zanima če kira ve a lahko v avto dojenčeka voziš tudi v košari. Mi je kr bol priročna tale čas ko je bolj mrzlo. Če kam grem morev vozit vse zraven tk bi jo pa kr v košari kdaj pa kdaj pelala.

L.p

(odgovor članu danijela in taja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.12.2008 13:23:14   
lilija*
Smo šli vsi trije, je pa ni zvijalo ne pred kapljicami in ne po njih:-)

Za košaro pa ne vem: samo določene so za v avto, poglej na spletni strani baby centra, če je košara gor poglej pod opis!

(odgovor članu pikica 3)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.12.2008 13:56:52   
pikica 3
hvala lepa za iformacijo.

(odgovor članu lilija*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.12.2008 14:28:03   
Tisana
IZVIRNO SPOROČILO: Claudi

Ojla.

Spet bi rada nekaj vprašala in sicer, januarja smo naročeni na prvi pregled pri pediatru in me zanima ali gre partner tudi lahko zraven, se pravi da bi šli vsi trije?Pa kako ste vašega user posted image nesle k pediatru, v lupinici, košarici  ali v rokah?
 Pri nas gre še sedaj partner zraven, če je le mogoče, ker on tako želi, meni je pa tudi veliko lažje. Na prvi pregled smo jo nesli v lupinici, ker smo šli z avtom, sicer pa jo lahko peljše tudi v vozičku, neseš v rokah... Nam je bilo najlažje kar lupinico vzeti iz avta. Vzemi s sabo še komplet rezervnih oblačil, pampersko, tetra plenico in listek z vprašanji, ker sicer boš tam pol pozabila vprašat user posted image .  

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu Claudi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.12.2008 15:10:33   
nananaja
Mi smo šli vsi trije.

Je bilo pa meni vedno lažje otroka nest v naročju, pa saj pri prvem pregledu je še zelo lahek, kot pa nositi v lupinici. V čakalnici imajo tako mize, kjer ga z lahkoto slečeš.

Ne vem, včasih imam občutek, da nekateri starši bi doma stalno imali v naročju, ko pa gredo od doma je lupinica tako popularna. Meni ni bila tako praktična, sploh, ker moj avto nima zadnjih vrat. Kadar smo kam šli trije, smo malo vedno nosili v naročju, kvečjemu peljali v vozičku, a ne v lupini.

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.12.2008 22:37:24   
kristinaj
v lupinici ali pa v košari in z vozičkom, ker pri nas lahko prideš v 1 štuk z dvigalom....

partner lahko gre zraven, zakaj pa ne...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu Claudi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.12.2008 23:00:20   
Anonimen
Mi smo na vsakem pregledu skupaj. No, enkrat ni šel user posted image , ker je imel poslovni sestanek. Drugače pa smo šli z lupinico prvič, potem pa z vozičkom. Zdaj gremo pa z avtom in mala je kar v naročju (ampak ne v avtuuser posted image )

(odgovor članu kristinaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
22.12.2008 10:26:52   
botrca
Moj user posted image  je bil skoraj vedno zraven in mi je pasalo sploh prve mesece po porodu. Nosila sva ga v lupinici, ker smo bili z avtom, po 4. mesecu pa v vozičku. Ad3 kapljice sem pozabila kdaj jih je dobil mislim da v 2. posvetovalnici in jih pijeva še zdaj (eno flaško še pa konec user posted image ). Fuorjeve tablete tudi imamo in jih pridno pijeva.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.12.2008 10:49:51   
pikolina66
mi smo tudi šli z avtom, zato v lupinici. prvič nisem vedela, kaj vse je treba, ker pa greš k P samo v bodiju in res lahko vmes kaj uide, tudi jaz priporočam vse za previti in dodaten bodi pa eno tetra pleničko, da ga malo zaviješ vanjo oz. pokriješ, medtem ko v samem bodiju čakaš z njim pri sestri...kapljice pa smo začeli dajati že pri 3h tednih, saj smo recept dobili že v porodnišnici in takrat so nam tako naročili, izgleda da zelo različno predpisujejo.

(odgovor članu Claudi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.12.2008 13:46:31   
watershine
mi smo imeli pregled dopoldne, moj luibi pa zmeri dela dopoldne tko da ni šel... se mi tut ni zdelo potrebno, ker je use skupaj trajalo 10 minut. pelala me je tašča, v ZD sem ga prinesla v lupinci notr k pediatrinji pa sm ga nesla. 

(odgovor članu pikolina66)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?