Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
PODPIS OČETOVSTA NA OBČINI?! in drugo... 6.4.2005 16:41:53
|
|
|
|
Lenny
|
Na prvi del ti znam odgovoriti. Očetovstvo se podpiše na Upravni enoti, priti pa morata očka in mamica, saj se mora mamica strinjati s priznanjem očetovstva. Vse skupaj traja kakšnih 15 minut. Lp
|
|
|
|
PODPIS OČETOVSTA NA OBČINI?! in drugo... 6.4.2005 17:41:47
|
|
|
|
eva1
|
Mi smo vse uredili na CSD! V 5 minutah! Priti sva morala oba, ker moras podpisati, da se strinjas! Lp, Eva in Luka
|
|
|
|
PODPIS OČETOVSTA NA OBČINI?! in drugo... 6.4.2005 17:43:28
|
|
|
|
eva1
|
Aja-davcno so poslali na dom, se pa ne spomnem, da bi mogli kje napisati davcno od otroka na vlogi(takrat ko smo oddali vlogo, pa davce se nismo imeli):zmeden2: Eva In Luka
|
|
|
|
PODPIS OČETOVSTA NA OBČINI?! in drugo... 6.4.2005 18:19:01
|
|
|
|
NinaŠ
|
Očetovstvo sva podpisala na Upravni enoti, prisotna pa morata biti oba. Takoj po tem so nama spisali še rojstni list, nato sva šla še na davčno, kjer so Anžetu dodelili davčno številko. Vse skupaj nama je vzelomalo več kot pol ure. Na ostala vpr. žal ne vem odgovora. Aja, vlogo za očetovski dopust sva oddala že z mojimi papirji za porodniško in jo je oče po rojstvo Anžeta le še dopolnil (itak moraš na CSD dostavit še rojstni list). LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?