|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   2 vprašanji
6.4.2005 9:09:57   
ninocka
Ojla!

Kako ste klaj vse srečke nosečke na tak lep pomladni dan? :)
Jst se počutim prav fino, samo malo sem utrujena (me še zmeri premik ure daje ;)).

Imam pa 2 vprašanji:

1. Ali je že katera kupila knjigico za dojenčka (sej veste tiste, v katere vpisujete kdaj ste ugotovile, da ste noseča, not lepte slikce UZ, potem prve slikce otročka...). Za katere ste se odločile? Jst sem gledala namreč dve (Mali jaz in Moj otrok) pa mi ni bla nobena tok všeč, da bi jo kupila. Sem pa gledala že kar nekaj časa nazaj v Vale Novaku eno z zajčki, mi je bla ful luškana, sam je trenutno nimajo več.

2. Vse tiste nosečke, ki greste letos na morje, kakšne kopalke boste imele - enodelne ali bikini?
Jst grem na morje 1 mesec pred porodom, na morju nosim bikinke in ne vem če se mi splača za 2 tedna kupovat nosečniške kopalke? A sem lahko v bikiniju s tistim ogromnim bušijem, pa ne bo čudno zgledalo? :zmeden:

Hvala za odgovore in en lep dan še naprej,

Ninocka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   2 vprašanji
6.4.2005 9:24:25   
Anonimen
Za knjigico ne vem točno, sem pa ravno včeraj v Vale Novaku gledala eno (ne vem več naslova), ampak je najbolj prodajana ta teden (al ta mesec)...taka luštkana je :bravo:

Za kopalke pa mislim, da boš prav luštkana s trebuščkom :bravo: kar malo ga posonči pa malo ga pokaži :bravo:

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   2 vprašanji
6.4.2005 9:25:11   
puri
Jaz sem imela vedno dvodelne kopalke,....tudi en mesec pred porodom!

lp

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   2 vprašanji
6.4.2005 10:17:55   
barbaw
Jaz sem si sicer kupila knjigico Mali jaz, ampak če ti je tista z zajčki tako všeč počakaj da jo dobijo, če ne pa jih prosi, da ti jo naročijo iz druge poslovalnice. Jaz sem vsaki stranki vedno naredila uslugo in naročila knjigo iz druge poslovalnice, če ni bilo prej dobave. Vprašaj recimo v Mladinski knjigi, saj imajo tam knjige tudi od Vale Novaka. Kar se tiče kopalk pa kar pojdi v dvodelnih ali bikinkah, jaz sem tudi šla. Tako ali tako smo nosečnice lepše in žarimo, zakaj ne bi pokazale naših trebuščkov.

Lepo se imejte

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   2 vprašanji
6.4.2005 10:24:40   
Grascakinja
Buška pokazat!!!!!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   2 vprašanji
6.4.2005 10:27:36   
Anonimen
Jaz imam knjigo To sem jaz in sem zelo zadovoljna. Drugače sem pa tudi jaz bolj na koncu imela dvodelne kopalke, kar pokaži trebuščka, samo ne ga preveč sončit.

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   2 vprašanji
6.4.2005 11:12:55   
Made
Super knjigica je Dojenčkova spominska knjiga od DZS...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   2 vprašanji
6.4.2005 11:38:06   
miševi
Tudi jaz imam za prvo deklico izpolnjeno knjigico "Dojenčkova spominska knjiga". Super! Malo sem jo pa še sama polepšala:).
Na morje pa kar v dvodelnih. Ko sem bila prvič noseča, sem tudi v dvodelnih okoli skakala, pa nisem suha. Še vedno si lahko čez zavežeš kakšno lahko rutico za na plažo.

Uživaj!:rozica:

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   2 vprašanji
6.4.2005 13:43:12   
NENAJANI
Hoj!
Mene še tudi daje premik ure!!!!:)-:)-:)- Nonstop sem zaspana!!!!:zmeden:
-Jaz imam za :duda: knjigo Moj Otrok, v njo pa se ne vpisuje nosečnost ampak od rojstva naprej!!!! Sem jo dobila za darilo od prijateljice in sem ji ZELO hvaležna!!!!!!:bravo::bravo::bravo:
-Kopalk jaz ne bi kupovala, raje bi malo pokazala buhija in bila ponosna nanj!!!!! Ampak pazi, kako ga sončiš!!!!! Ne po tistem močnem sončeku imeti buhe odkrite!!!
L.P: Nena:rozica:

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   2 vprašanji
6.4.2005 14:17:51   
ninč
jaz sem kupila knjigo Moj otrok in mi je kar všeč.je veliko prostora za pisat in slikice.Ni slaba.
Lp:muca:

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   2 vprašanji
6.4.2005 23:51:12   
Anonimen
Jaz imam knjigo Mali jaz in je ful super. Idi jo pogledat v knjigarno.

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?