Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Zjutraj,popldan,zvečer ali ponoči????? 5.4.2005 22:03:40
|
|
|
|
sašaš
|
A je to kej važn? :zmeden2: Lp :muca:
|
|
|
|
Zjutraj,popldan,zvečer ali ponoči????? 5.4.2005 22:04:15
|
|
|
|
Anitka
|
Lahko vsakič ;)
|
|
|
|
Zjutraj,popldan,zvečer ali ponoči????? 5.4.2005 22:04:37
|
|
|
|
anajmad
|
Kadar ti paše:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- en lp:morje:D.
|
|
|
|
Zjutraj,popldan,zvečer ali ponoči????? 5.4.2005 22:07:24
|
|
|
|
aljča
|
Ja pravjo, da je zaradi vojačkov.Slišala sem, da je najbolje:sloncek::sloncek::sloncek:tam med 16 in 15 uro popoldan.Sam ne vem kolk res to drži?:) l.p.Alja:metulj::metulj:ki si želi bit:nosecka::nosecka:
|
|
|
|
Zjutraj,popldan,zvečer ali ponoči????? 5.4.2005 22:08:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, drži, ob 16:35,12.
|
|
|
|
Zjutraj,popldan,zvečer ali ponoči????? 5.4.2005 22:11:54
|
|
|
|
Anitka
|
Splišni :)-:)-:)- in če malce zamudiš? :zmeden2::)-:zmeden2::)-:zmeden2::)- Ti, ti, ti!:)-:)-:)-
|
|
|
|
Zjutraj,popldan,zvečer ali ponoči????? 5.4.2005 22:15:51
|
|
|
|
aljča
|
ejjejej sem ker uro kontra obrla namesto med15 in 16 uro sem naredila eno veliko:zmeden::zmeden:vidim da je bolj da grem počas med rjuhe:zaspan::zaspan:ane?:):) Alja
|
|
|
|
Zjutraj,popldan,zvečer ali ponoči????? 5.4.2005 22:17:11
|
|
|
|
Sisy
|
ma jst tud glasujem za vsak dan! ampak z užitkom! ;)
|
|
|
|
Zjutraj,popldan,zvečer ali ponoči????? 5.4.2005 22:19:00
|
|
|
|
Sisy
|
aja o uri govorimo...uuuups-zamešala s spodnjim postom....itak ni variante da veš ob kateri uri se bo O. zgodila tko da po mojem nima veze...sam čimvečkrat.....;)
|
|
|
|
Zjutraj,popldan,zvečer ali ponoči????? 5.4.2005 22:20:30
|
|
|
|
KMALU
|
Kadarkoli
|
|
|
|
Zjutraj,popldan,zvečer ali ponoči????? 6.4.2005 7:31:13
|
|
|
|
girly
|
ej, ura ni važna! jajčece je pripravljeno na oploditev samo 8 ur, tko da ti nč ne pomaga. torej :sloncek: vedno samo zarad užitka in kmalu bosta :modri: namesto :hudicek:. lep dan :kuza:
|
|
|
|
Zjutraj,popldan,zvečer ali ponoči????? 6.4.2005 7:38:10
|
|
|
|
Špelka
|
Zjutraj ni dobr, ker vojački še spijo :)-:)-:)- Lahko pa tud obrneš - takrat so najbolj spočiti. :)-:)-:)- Pol je pa tuki še luna in njeno magnetno polje, pa spomladanska utrujenost, pa - sej veš - po jedi so malo bolj zaspani, pa ko se pripravlja k dežju, jih glavce bolijo....:)-:)-:)- Hecam se. Ja, menda je najboljš takrat ko ti paše. Al pa vsaj da ujameš cajt pred O. Ker itak živijo ene par dni. Čau, pa brez zamere. ;)
|
|
|
|
Zjutraj,popldan,zvečer ali ponoči????? 6.4.2005 9:07:21
|
|
|
|
GoYa
|
PUNCE, NE KOMPLICIRAJTE!!!!
|
|
|
|
Zjutraj,popldan,zvečer ali ponoči????? 6.4.2005 10:51:01
|
|
|
|
koala
|
JAz sem pa slišala, da so vojački najbolj dejavni med 3 in 4 uro zjutraj. Tak da budilke navit:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?