|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zanositev oz ovulacija
15.12.2008 8:08:42   
Anonimen
Zanima me če je katero kaj špikalo v jajčecih med ovulacijo.Imela sem jo dva dni nazaj in z fantom veselo skačeva.A je možno da se je jajčece takrat vgnezdilo ?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zanositev oz ovulacija
15.12.2008 9:27:12   
Anonimen
Med ovulacijo je možno, da te špika. jajčece se pa takrat ni vgnezdilo, ker se vgnezdi šele nekje en teden po ovulaciji.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.12.2008 9:33:55   
eva1
Ja, jaz od prevga poroda naprej skoz čutim ovulacije-kot špikanje v jajčniku ena 2 dni-ko sem drugič zanosila, pa me je potem do datuma ko naj bi prišla M skoz nekaj špikalo in zategovalo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.12.2008 15:52:54   
druga
je možno, da te špika v jajčnikih in da nimaš ovulacije? mene namreč vsak mesec točno v obdobju ko naj bi bila ovulacija približno 2 dni špika v jajčnikih, ampak ko sem bila pri G en teden po ovulaciji, na UZ ni videl rumenega telesca in je rekel, da verjetno nimam ovulacije.

ni mi jasno zakaj me špika v jajčnikih, če nimam ovulacije? A je možna ovulacija, pa pol ni rumenega telesca? Sem nekje prebrala, da se v tujini da kupiti neke kapsule konopljike, ki bi naj pomagale izboljšati rumeno telesce.

ve katera kaj o tem?

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?