mala_pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Nizy - da vam FT tako lepo pomaga in , da ste se začeli sami dvigovat. Pa za Adno. Blaža - pridna, da si se šla luno. Pa full lepe slikce . Pa za uspelo predstavo. Misar - , da tvoja bejba ni rabila jesti ponoči. Mala_pikica - za boljše spanje in upam, da sedaj res ostanete zdravi. Pa eno? Kaj misliš a jaz Luni lahko dajem kakšne probiotike, čeprav je vseskozi na antibiotikih? Janey - a tisti kamen vam ne pomaga več za spanje? Pa bravo, da ti je šlo na izpitu. Pa super slikce. za sankanje. Larisa - upam, da se Nejc čimprej pozdravi . Februarka08 - za super noč. Pa super, da nimate več vročine. Eno ? A ti Larisi daješ te navadne riževe vaflje? A kar cele? Pa full lepe voščilnice. Pina-1 - za Ano. Pa za boljše spanje. Jencili - za Tajevo spanje in samostojno stojo. za slabosti in bruhanja. Upam, da se čimprej pozdravite. Listek1 - za slabo noč. Pa za lulanje v kahljico. Stipe air force - Tara je pa res pridna z dnevnim spanjem . Maj78 - full lepe slikce Žana. Porodna zgodbica je pa res kruta. Samo, da se je vse v redu končalo . Ella79 - Zoja je pa full luštna božička. Pa za slabo noč. Bamby - a Anaja pa že pridno palačinkico papca? Pridna. Suzi* - za Žano. Pa , da je sama zaspala in za čvekanje v zlogih. Neni13 - za samostojno hojo. Lillchy123 - , da je Luka OK. Se ti je verjetno odvalil kamen. Pa za Caco. Bajsa - za dolgo spanje in za prejeto nagrado. Pa luštno božičko imate doma . Mary_lou - upam, da bo s Tai-em vse Ok . Mlavla - luštne slikce Neže . Itata - saj se bo tvoj dragi vnesel . SN - Lana, d aje bila tako pridna v varstvu. Mi smo Ok. Malo prehlajeni oz. malo nam teče iz noska, ampak ni krize. Upam, da ne bo šlo na slabše. Smo sedaj že par dni iskali kakšno bundo za našo Luno, ker ji je ta že premajhna. In ne boste verjele, ampak bund ni nikjer več za dobit . So že vse prodali in ne bodo več dobili. Pa to ne moreš verjet. Na srečo smo jo dobili potem v Baby centru. Zadnjo. HB. Ej - očitno bi jo morali kupit že septembra. No saj eno smo - samo kaj ko ji je že premala. No - kakorkoli - sedaj jo imamo . Danes je malo štrajkala z GH. Spimo po starem. No malo boljše. Se prebujamo na 3 do 4 urce. Tako. Zdaj grem pa še malo brat. Ajde nočko. AHa - pa za 8.del. Punce za 8. del. Lillchy res sem vesela za Lukca, da je vredu prestal operacijo. Te pa čisto razumem, da mora biti grozno, ko podpisuješ papirje za operacijo in, ko ti potem odpeljejo . Si to že težko predstavljam, kaj šele, da bi to res doživela. Pa žal mi je za mucko. Mesečnica- mislim, da bi lahko dala Luni komot probiotike. Sploh, če uživa antibiotike, saj ti zelo uničijo črevesno floro in se ponavadi ravno takrat, ko uživamo antibiotike svetuje, da uživamo zraven še probiotike( naprimer jogurte in podobne stvari). Ampak, ker teh količinsko ne moremo pojesti toliko, da bi bil kakšen večji učinek, mu jaz dajem kar v obliki kapsul. Mi jih je pa sedaj na zadnjem pregledu svetovala tudi pulmologinja. tako to bi bilo na hitro, lepo nedeljo vsem!
|