Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ali pišete spomine za sovje otroke? 5.4.2005 8:55:27
|
|
|
|
dory
|
Ja pisem...zdej mi je ratalo predelat nekaj malega nosecnosti in prvih nekaj mesecev z mojim princem...zna bit zanimivo braz cez 20 let :)
|
|
|
|
Ali pišete spomine za sovje otroke? 5.4.2005 9:34:38
|
|
|
|
Tjula
|
Ne pišem, dokumentiramo na video kameri. Sicer pa, dvomim, da se bo hčeri ljubilo čez 20 let brati cele kupe papirja o tem, kako je prilezla ven in kako se je dojila, nič spala ipd. Že z VHS-kami ne vem, kako bo, če bodo takrat, ko bo ona odrasla, sploh še video rekorderji obstajali:)
|
|
|
|
Ali pišete spomine za sovje otroke? 5.4.2005 9:37:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa vem, da če bi moja mami mela kaj takega zapisanega, bi z veseljem brala. Sploh ko sem bila noseča, bi to kar požrla.
|
|
|
|
Ali pišete spomine za sovje otroke? 5.4.2005 10:15:21
|
|
|
|
Nogavička
|
Jaz nam delam foto-dnevnik. :rozica:
|
|
|
|
Ali pišete spomine za sovje otroke? 5.4.2005 10:21:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, ne. Škoda.
|
|
|
|
Ali pišete spomine za sovje otroke? 5.4.2005 10:22:34
|
|
|
|
puncica
|
Celo nosečnost sem to delala pozneje pa ne več, zdej mi je pa žal.:((:((
|
|
|
|
Ali pišete spomine za sovje otroke? 5.4.2005 11:24:34
|
|
|
|
ajat
|
Jaz sem pa stara 22 let in imam tak dnevnik (je bla mami pridna) in je FUL zanimivo, ko berem kaj sem vse počela ;)
|
|
|
|
Ali pišete spomine za sovje otroke? 5.4.2005 11:27:39
|
|
|
|
Kadija
|
Od nosečnosti sem si spravila le koledar, na katerega sem si beležila najnujnejše, npr. koliko sem se zredila, kdaj so bili določeni pregledi in podobno.Od Nikinega rojstva pa sem pisala v knjigo Moj otrok, tako da imam zabeležene tiste najnujnejše stvari, ki so se dogajale v prvem letu njenega življenja:angel:. Meni se to zdi zanimivo, saj že sedaj opažam, da so nekatere stvari že pobegnile iz glave.:zmeden2:.Drugače pa so zgovorne tudi fotografije9nebesa!
|
|
|
|
Ali pišete spomine za sovje otroke? 5.4.2005 11:37:06
|
|
|
|
tilka
|
Pišem. Za obe. Sicer sedaj bolj skopo, pa vendar. Pa ne samo tiste prelomne trenutke (zobki, hoja, plazenja....) pač pa tudi svoja doživljanja ob tem, kaj se dogaja v družini, kako se sprejemamo med samo, kdaj smo najbolj jezni, kaj nas veselil.... Dobili bosta te "knjige" če bosta želeli. Saj se še vedno lahko odločita in jih stran zabrišeta, če se jima bo to zdelo predolgovezno. Tudi jaz bi rada brala takšne stvari o moji mami. Sploh med nosečnostjo in sedaj v prvih letih po porodu. Upam tudi, da se bova kasneje skupaj nasmejale kakšnemu sporu, ki nastaja sedaj (npr. z oblačili in podobno). Če ne bomo pa skurli, pa bo.
|
|
|
|
Ali pišete spomine za sovje otroke? 5.4.2005 11:49:21
|
|
|
|
kimi
|
Jaz ne pišem. Razen v knjigo moj otrok za prvega. Za drugige pa sem kupila to sem jaz
|
|
|
|
Ali pišete spomine za sovje otroke? 5.4.2005 13:26:09
|
|
|
|
buča
|
Tudi jaz pišem.imam knjigo to sem jaz,pa vedno mi zmanjka vrstic,toliko še dodajam:ups:vse si hočem zapomnit,nočem,da mi karkoli uide iz glave,kar je povezano z njo,mi je sveto.Sedaj sem bolj malo na rr,ker sva raj zunaj,kje tkoooo lepooooo... lp vsem,sedaj moram nažalost v službo:(( :rozica:
|
|
|
|
Ali pišete spomine za sovje otroke? 5.4.2005 15:02:51
|
|
|
|
Pupica
|
ne:( Imamo pa slikice in videoosnetke:bravo::bravo::bravo: AJa pa upajmo da bo RR obstajal, bomo kej za nazaj zvrtal...he he a sem optimist a ne:)-:)-:)-
|
|
|
|
Ali pišete spomine za sovje otroke? 5.4.2005 18:31:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Pupica si ja optimist, ker bodo pol ziher zbrisali. Okoli mojega poroda ni nič več gor.
|
|
|
|
Ali pišete spomine za sovje otroke? 5.4.2005 20:15:52
|
|
|
|
puncica
|
Kako ne jst pa svoje še vse najdem:zmeden2:
|
|
|
|
Ali pišete spomine za sovje otroke? 5.4.2005 22:24:33
|
|
|
|
Pikabu
|
Jaz imam pa poseben koledarček, kamor ji vpisujem, kaj se je zanimivega zgodilo, kaj je novega odkrila, kdo je prišel na obisk, kam smo mi šli in podobno. Se potrudim, da ji napišem za vsak dan kaj, se pa zgodi, da kakšen dan ostane tudi prazen. Je pa tak koledarček, ki zajema šolsko leto, tako se začne s septembrom 2004 in zaključi z decembrom 2005 in ji bom malo več kot eno leto to pisala. Naprej ji pa verjetno ne bom, bo imela samo prvo leto življenja tako podrobno vse napisano.
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......