|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj se vidi otroček na UZ
10.12.2008 19:37:57   
janja.k
Danes sem bila na 1. pregledu. Sem v začetku 7. tedna. Na UZ se je videlo, da je nosečnost v maternici, ni se pa še videlo otročička (G ga ni mogla najti z UZ). Je to normalno za 7.t nosečnosti? Kdaj ste pa ostale prvič videle otročička?
Hvala in LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj se vidi otroček na UZ
10.12.2008 19:39:52   
MTFP
Jaz sem ga videla in slišala včeraj. Sem pa tudi v 7 tednu. Čeprav pa kakor berem je kar veliko takih ki so ga videle kasneje.

(odgovor članu janja.k)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.12.2008 19:40:53   
sonček85
jaz sem ga pa v 6t

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.12.2008 19:44:25   
MTFP
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

jaz sem ga pa v 6t

Oj sonček tebe pa že nekaj časa nisem zasledila, se te pa še spomnim iz prejšnjega foruma, ko si vsak mesec pričakovalauser posted image user posted image  (ti in spps). Ti moram povedati da sem ful vesela zate. Kako pa nosečnost, lepo napreduje?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.12.2008 19:44:27   
ana**
Jst sm ga vidla v 7tednuuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.12.2008 20:04:55   
Skye
jaz sem ju videla točno pri 6 1/7 t.

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.12.2008 20:15:52   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: MTFP

jaz sem ga pa v 6t

Oj sonček tebe pa že nekaj časa nisem zasledila, se te pa še spomnim iz prejšnjega foruma, ko si vsak mesec pričakovalauser posted image user posted image  (ti in spps). Ti moram povedati da sem ful vesela zate. Kako pa nosečnost, lepo napreduje?
hvala počutim se pa super ,buši veselo raste user posted image user posted image user posted image user posted image in ti kako si kajuser posted image tudi zate sem vesela da vama je uspelo.Kdaj imaš pregled

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.12.2008 20:22:16   
acitak

jaz sem ga pa v 6t

js tudi

12.01.2009 se nama je pridružil Niko
20.12.2011 pa se nam je pridružila Mia

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.12.2008 20:22:44   
principessablu
jaz sem bla tudi danes sem 6tednov in 4dni pa se še ni vidlo,je rekla da drugi teden bi se pa že moralo...čestitkeuser posted image in upam da ti bo nosečnost lepo potekala..

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.12.2008 20:28:42   
MTFP

IZVIRNO SPOROČILO: MTFP

jaz sem ga pa v 6t

hvala počutim se pa super ,buši veselo raste user posted image user posted image user posted image user posted image in ti kako si kajuser posted image tudi zate sem vesela da vama je uspelo.Kdaj imaš pregled

Prvi (oz. drugi), je bil včeraj, NS pa imam 7.1. .. drugače pa bruham, bruham, bruham, in ko ne bruham mi je slabo...user posted image  ampak sem že velikokrat omenila, za pikico se splača potrpeti, samo da bo zdravauser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.12.2008 20:55:52   
Anja24
V 10. tednu...pri nas te šele tam nekje naročijo na prvi pregled.

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.12.2008 21:14:11   
zmajaz
Kdaj se vidi otroček na UZ je najbolj odvisno od tega, kdaj si v resnici zanosila. Tedni se namreč štejejo od prvega dne zadnje menstruacije, ženska pa lahko zanosi že takoj prve dni po M (kot sem jaz 2x - kar pomeni, da se bo user posted image  prej videl na UZ), nekje na sredini ali pa šele proti koncu menstrualnega ciklusa - kar pomeni, da se bo pa user posted image  na UZ videl tudi dva ali celo 3 tedne pozneje kot velja v povprečju. Tako da ni nobene panike, če se pri 7 tednih še ni videl - večinoma se sicer že vidi, vendar si ti pač verjetno bolj pozno v M ciklusu zanosila in je še premajhen, da bi se videl.

(odgovor članu Anja24)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.12.2008 7:23:43   
nebo
Oj,

jaz bom v nedeljo 7t in mi je včeraj na UZ videla plod, pa tudi že srčni utrip se je slišal, samo je rekla, da še  ni prava frekvenca ali nekako tako, ker je še vse prezgodaj....

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.12.2008 8:35:10   
lananai
Jst sem plodek vidla nekje 6t in par dni (glede na izmere) oz. po moji oceni (menstruacija) okrog 8t. Je pa bil kot en arašid oblike, ko je bil povečan - še ni bilo videt rokic in nogic, samo oblika za glavo in oblika za telo. user posted image  Velikost nekje slabih 8mm. Tudi srček se je že videl.

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.12.2008 10:15:36   
5ra83
Jaz sem pa bila včeraj na 1. pregledu, me je naročil, da vidiva, če se že kaj vidi. Sem čisto v začetku 6. tedna inse ni videlo še nič, zdaj pa sem cela panična, da je kaj narobe. Potrdil je nosečnost in rekel, da je v maternici kaj drugega pa da ne more povedat. Drugi teden grem še enkrat in če se takrat ne bo videlo je rekel, da je prazna nosečnost.

Ima še katera podobno izkušnjo?

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.12.2008 11:47:56   
Nezy85
5ra83 ne se obremenjevati, probaj se čim bol sprostiti, ker tudi živčki lahko vplivajo!
Nekje na tem forumu sem prebrala(pa se ne moem spomnit kje), da je ena punca
imela cst isti problem, da G ni vvido ploda v 6tednu in sta pocakala se 1 teden, pa se
vedno nič in jo je poslav v bolnico(za čiščenje), tam je še seveda niso hotli vzet, in so
ji rekli da še naj počaka kakšen teden!Nato je prišla na ponovni pregled v bolnišnico
in plodek se je lepo jasni videl!!!
Tako da ti priporočam da probaš čim dlje zavlačevat!
Sicer pa G vedo kaj delajo mar ne?user posted image
Pa želim ti veliko sreče!!
LP Neezy

(odgovor članu 5ra83)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.12.2008 13:13:59   
girly
jaz sem bila na pregledu v 8. tednu pa se user posted image  še ni videl, samo GV se je videla. Na pregledu v 10. tednu pa se je videl tudi že user posted image . Brez skrbi, vse je vredu! Misli pozitivno!

pa srečno!

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.12.2008 13:25:02   
Anonimen
V prvi nosečnosti sem bila zaradi rjavega izcedka na UZ že v 6t0d in se je plod videl in tudi srček.
Sedaj v drugi nosečnosti sem zaradi že ene IMN bila pa na UZ pri 7t1d in se je videla GV ter plod, kolikor sem jaz videla tudi srčni utripi, vendar je G rekel, da ni 100 % da so utripi in naj pridem še enkrat čez 8-10 dni.

Tako, da je res različno in v tako zgodnji nosečnosti se še ni za sekirat, raje počakati malo in UZ ponoviti.

Po moje je vse o.k.

(odgovor članu girly)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
11.12.2008 14:43:38   
Chebellca
Pozdravljene! Sem v devetem tednu in jutri imam prvi pregled, morem priznati da sem kar malo živčna... upam da bo vse ok in da se bo plodek videl!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
12.12.2008 12:41:12   
Nezy85
In Chebellca kako je bilo?
Si vdla scojo pikico???user posted image
user posted image

(odgovor članu Chebellca)
Neposredna povezava do sporočila: 20
16.12.2008 11:38:22   
sisi77
ojla!
Jaz sem bila na prvem pregledu v 7 tednu in mi je G rekla da nosečnost je vendar ploda ni videti. Potem sem bila naročena v 8 tednu spet nič kot le droben jajčni mehurček. Spet sem čakala in v9. tednu mi je dokončno potrdila da iz tega ne bo nič in sem morala na čiščenje. Še vedno se pobiram. Sedaj je 10 dni po čiščenju in ko prebiram forume lahko le upam da pa nekomu in mogoče tudi meni kdaj bo uspelo. To te zelo potere saj sva se trudila 8 mesecev da sem zagledalauser posted image .
No upanje ostaja in le pogumno!

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 21
16.12.2008 12:09:46   
Anonimen
TUKAJ si lahko pogledaš.

(odgovor članu janja.k)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
16.12.2008 12:48:47   
Chebellca
Wiiiii, sem videla najino pikico ja! 2 cm smo že veliki, to je bil eden najlepših dnevov v mojem življenju user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
16.12.2008 17:28:30   
Hator
v 5 tednu: 4t4d videla se je GV
v 6. tednu: 5t4d videl se je miken plodek

(odgovor članu Chebellca)
Neposredna povezava do sporočila: 24
16.12.2008 18:31:44   
girly
IZVIRNO SPOROČILO: sisi77

ojla!
Jaz sem bila na prvem pregledu v 7 tednu in mi je G rekla da nosečnost je vendar ploda ni videti. Potem sem bila naročena v 8 tednu spet nič kot le droben jajčni mehurček. Spet sem čakala in v9. tednu mi je dokončno potrdila da iz tega ne bo nič in sem morala na čiščenje. Še vedno se pobiram. Sedaj je 10 dni po čiščenju in ko prebiram forume lahko le upam da pa nekomu in mogoče tudi meni kdaj bo uspelo. To te zelo potere saj sva se trudila 8 mesecev da sem zagledalauser posted image .
No upanje ostaja in le pogumno!

Ne obupaj sisi77, midva sva na user posted image  čakala dolga 4 leta...upanje umre zadnje!

pa veliko sreče v prihodnje!

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?