Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 10.12.2008 14:51:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: vnetje nožnice, Canesten 10.12.2008 14:56:06
|
|
|
|
Anonimen
|
meni se je isto zgodilo...žal pa se je slabo končalo z ss.niso mi začeli z zdravlenjem pravočasno če je pravočasno in če ti krema pomaga potem se nimaš kaj bat. veliko sreče in razmišljaj pozitivno!
|
|
|
|
RE: vnetje nožnice, Canesten 10.12.2008 19:34:59
|
|
|
|
janja.k
|
A vnetje nožnice (svetlo roza izcedek) to kakšno vezo s SS? Lp
|
|
|
|
RE: vnetje nožnice, Canesten 10.12.2008 19:50:56
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem imela prvo roza izcedek kak dan potem pa ne več...potem sem čez par dni spet začela in dobila sem tablete in vaginalno kremo. nočem te strašit najbolje da se posvetuješ z svojim ginekologu. želim ti da se dobro konča!
|
|
|
|
RE: vnetje nožnice, Canesten 10.12.2008 21:23:25
|
|
|
|
Ploha
|
jaz sem imela velikokrat vnetja in tudi tisti mesec ko sem zanosila,...kolkr vem glivično vnetje ni nevarno (izcedek je tak sirast, gost), virusno vnetje je nevarno vnetje pomoje nima nobene veze z SS,...
|
|
|
|
RE: vnetje nožnice, Canesten 10.12.2008 21:24:26
|
|
|
|
Anja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha jaz sem imela velikokrat vnetja in tudi tisti mesec ko sem zanosila,...kolkr vem glivično vnetje ni nevarno (izcedek je tak sirast, gost), virusno vnetje je nevarno vnetje pomoje nima nobene veze z SS,... po moje tut ne...
|
|
|
|
RE: vnetje nožnice, Canesten 10.12.2008 21:29:23
|
|
|
|
Alči
|
Tudi jaz sem imela glivice, ene 2x se mi zdi na začetku, dobila sem Canestem svečke, in pol je bilo OK. Glivice niso nevarne, v bistvu se v času nosečnosti še raje pojavijo kot drugače.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?