Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prva menstruacija in dojenje 8.12.2008 17:47:58
|
|
|
|
Menčy
|
se je še vedno rad dojil, je imel krče, je jokal al kaj druzga...
|
|
|
|
RE: prva menstruacija in dojenje 8.12.2008 17:49:08
|
|
|
|
Petr_a
|
Ne
|
|
|
|
RE: prva menstruacija in dojenje 8.12.2008 18:19:34
|
|
|
|
zmajaz
|
Jaz sem jo dobila kar hitro - rodila sem 05.01, 27.04. sem pa kljub polnemu dojenju že dobila prvo M. Sem bila prav jezna - ker ene jo ne dobijo še 8 mesecev ali kar celo leto po porodu, če dojijo. No z dojenjem pa ni bilo prav no benih težav zaradi tega - nič manj mleka, nobenih krčev, zavračaja dojke ... Potem sem pa enih 7 mesecev po porodu zanosila - in še takrat ni bilo težav. Šele ko sem prešla v 2. trimesečje nosečnosti, ji moje mleko ni več pasalo in se je odstavila.
|
|
|
|
RE: prva menstruacija in dojenje 8.12.2008 19:35:16
|
|
|
|
inesc
|
Jaz sem dobila menstruacijo skoraj 8m po porodu. Malega še dojim 2x in zaradi tega ni imel nobenih problemov. Kljub menstruaciji se je normalno dojil.
|
|
RE: prva menstruacija in dojenje 8.12.2008 21:44:44
|
|
|
|
kaja02
|
prvo M sem kljub polnemu dojenju dobila pri njenih 3m, sedaj sem mela že drugič, pa sva mele tiste dni kar borbo z jestvino, je zavračala hrano, se drla v joško... je blo pri prvi hčerki7 ravno tako, baje se spremeni okus mleka
|
|
RE: prva menstruacija in dojenje 9.12.2008 10:42:53
|
|
|
|
ninocka
|
Jst sem prvo M dobila po 11 mesecih, polno sva se dojila do cca 5 meseca, potem pa smo začeli uvajati GH. Ko sem dobila M, se par dni preden sem dobila in potem še kakšna 2 dni ni nič dojil, potem pa je spet zagrabil in smo se dojili do 13 meseca.
|
|
RE: prva menstruacija in dojenje 9.12.2008 12:06:51
|
|
|
|
moyca
|
a potem si takrat ko si imela M mleko črpala (in zlila stran )?
|
|
|
|
RE: prva menstruacija in dojenje 9.12.2008 12:47:50
|
|
|
|
koala
|
Jaz sem jo dobila ko je bil satr točno 4 mesece. Imamo pa vsak mesec tisti čas borbe z dojenjem. Ker kar nekako noče, samo jaz ga pač pristavljam in popije koliko pač popije.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?