Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pritiskanje "tam spodaj" 7.12.2008 22:02:11
|
|
|
|
Nezy85
|
Mogoče pa nizko nosiš?
|
|
|
|
RE: pritiskanje "tam spodaj" 7.12.2008 23:15:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni se je (se mi) dogajalo isto v tej drugi nosečnosti, imam pa 20. mesečnega otroka, pa smo prišli so 30t zaenkrat. Po mojem so zrahljane vezi tam spodaj in je tak občutek. Vsaj jaz si tako razlagam, ker je vedno pri G vse ok, maternični vrat dolg, zaprt. Aja, pa ne nosim nizko.
|
|
|
|
RE: pritiskanje "tam spodaj" 8.12.2008 0:10:31
|
|
|
|
bjondi
|
Sem v 12 tednu in ,ko res cel dan stojim ali nekaj delam me prot večeru začne bolet spodaj, kar pa mi da vedet ,da se uležem in počivam...G pravi,da je to samo znak,da se nekaj novega dogaja ,ker sem in ,ko pride do bolečine naj počivam...vzdigujem pa ne težkih stvari, ker mi ni gud...
|
|
|
|
RE: pritiskanje "tam spodaj" 8.12.2008 6:31:49
|
|
|
|
bskrle
|
To so vezi. Ponavadi sem dobila take občutke, če sem kaj preveč delala ali bila utrujena.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?