Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vaginalno vnetje po ovulaciji?? 7.12.2008 18:47:00
|
|
|
|
Ploha
|
možnost zanositve je,...ker je mene tudi skrbelo,...vnetje se mi je pojavilo kakšen teden po menstrusciji pa sem vseeno zanosila in to v prvo,..tko da pomoje nimaš kaj skrbet,...samo če je vnetje neprijetno, da te srbi in peče se pojdi raje pokazat G, da ti da kakšne svečke
|
|
|
|
RE: Vaginalno vnetje po ovulaciji?? 7.12.2008 20:45:04
|
|
|
|
druga
|
tudi meni se je enkrat to zgodilo, da sem po pregledu pri G dobila vnetje...kako je to mogoče? zdelo se mi je, da bi si naj G umivali roke, nosili sterilne rokavice in za vsako pacientko uporabljali sterilni pribor....pa se vseeno to zgodi...kaj naj potem grem spet nazaj na pregled, če pa sem že na prvega tako dolgo čakala????
|
|
|
|
RE: Vaginalno vnetje po ovulaciji?? 7.12.2008 21:43:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene! Kadar sem jaz imela vnetje nožnice sem dobila pri osebnem zdravniku Gyno-Daktarin svečke (za 7 dni).Nato so se mi vnetja veliko ponavljala in mi je os.zdravnica svetovala da si kupim čajavčevo olje(kupi se v naravnih trgovinah,jaz ga imam od Just-Tea tree).Nakapljala sem si ga malo na tampon(5-6kapljic),ga dala v nožnico,pustila čez noč in vnetja nisem imela že dve leti.
|
|
|
|
RE: Vaginalno vnetje po ovulaciji?? 8.12.2008 8:23:24
|
|
|
|
Ploha
|
druga; če imaš vnetje, naj bi te G v čim krajšem času pregledal oz. naročil na pregled, to itak da ne morš čakat 3 mesce....mene približno v 5 dneh, včasih sestra reče naj kar pridem še isti dan
|
|
|
|
RE: Vaginalno vnetje po ovulaciji?? 8.12.2008 13:41:26
|
|
|
|
kattix
|
Ta vnetja se mi zdijo čisti nekaj normalnega. Zelo neprijetno srbi. Jaz sem se vedno odpravla k ginekologu. To ni navadno vnetje ampak so glivice. Zdravi se pa jih s canesten tabletami, ki se jih s palčko vstavi v nožnico. Mislim, da so v škatlici 3 tablete, ki jih moraš dnevno vstavljati. Pa še malo kreme canesten pa je v slabem tednu mimo. Tudi spolni odnosi niso prijetni s tem, še slabša novica je špa to da so prenosljive na partnerja če imamo v tem času odnose Ampak ok...glavno da mine;)
|
|
|
|
RE: Vaginalno vnetje po ovulaciji?? 8.12.2008 17:09:44
|
|
|
|
druga
|
moje izkušnje glede vnetij in pregledov pri G so nažalost take, da me je sestra vprašala kaj bi rada (seveda neprijazno) in ko sem ji povedala, da imam vnetje, me je samo na hitro odpravila z receptom za canesten kapsule in je rekla, naj si še kremo kupim....da bi prišla k zdravnici pa tak al tak ni bilo šans, ker se ji je to zdelo nepomembno... ko sem ene 3x bila na tak način odpravljena, sem si potem šla kr sama v lekarno po canesten kremo, delala pa sem si tudi razne kopeli in se malo pozanimala na internetu o naravnih sredstvih, pa moram rečt, da zdaj že 2 leti nimam problemov z vnetji... no, pa G sem seveda tudi menjela vmes - čeprav sem pa to vnetje, o katerem sem v prejšnjem postu pisala, dobila pri tem novem G.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?