Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Milupina riževa kašica-kje? 7.12.2008 12:51:38
|
|
|
|
xerox
|
V mullerju. Pomojem nisi dobro pogledala, jaz mislim da jo imajo povsod.
|
|
|
|
RE: Milupina riževa kašica-kje? 7.12.2008 13:03:42
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: xerox V mullerju. Pomojem nisi dobro pogledala, jaz mislim da jo imajo povsod. točno tako
|
|
RE: Milupina riževa kašica-kje? 7.12.2008 13:07:52
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz sem jo vedno dobila v sparu, mercatorju, mullerju... povsod, no.
|
|
|
|
RE: Milupina riževa kašica-kje? 7.12.2008 14:57:47
|
|
|
|
nara123
|
Hvala za odgovore....v millerju je 100%nimajo...me je prodajalka čukast pogledala ko sem jo vprašala kje jih imajo,v šparu jih tud ni in v lecleru tudi ne....imajo vse druge od pirine do sadne,z več vrstami žitaric ki pa žal vsebujejo gluten...teh v svetlo modri škatli pa žal nisem naša nikjer.... vseeno hvala za odgovore.
|
|
|
|
RE: Milupina riževa kašica-kje? 7.12.2008 15:46:02
|
|
|
|
botrca
|
Poglej še v baby centru, pikapolonici, ,mercatorju, tušu.
< Sporočilo je popravil botrca -- 7.12.2008 15:57:52 >
|
|
RE: Milupina riževa kašica-kje? 7.12.2008 15:58:35
|
|
|
|
madasa
|
v DM-u
|
|
|
|
RE: Milupina riževa kašica-kje? 7.12.2008 18:21:33
|
|
|
|
seny
|
V Baby centru jo zagotovo imajo , jaz sem jo tam kupila ta teden.
|
|
|
|
RE: Milupina riževa kašica-kje? 7.12.2008 18:50:45
|
|
|
|
kajajaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nara123 Hvala za odgovore....v millerju je 100%nimajo...me je prodajalka čukast pogledala ko sem jo vprašala kje jih imajo,v šparu jih tud ni in v lecleru tudi ne....imajo vse druge od pirine do sadne,z več vrstami žitaric ki pa žal vsebujejo gluten...teh v svetlo modri škatli pa žal nisem naša nikjer.... vseeno hvala za odgovore. V Mullerju v Supernovi sem jo kupila pred 2 tedni in so jo imeli. Na njej nemško piše Getreidebrei Reisflocken, škatla je modra. Drugače pa sigurno še Pikapolonica, BC, mercatorji...
|
|
|
|
RE: Milupina riževa kašica-kje? 7.12.2008 20:31:18
|
|
|
|
Tisana
|
IZVIRNO SPOROČILO: nara123 Milupe Riževo žitno kašico To so riževi kosmiči in ne kašica. Zato mogoče prodajalka ni vedela. Reisflocken, proizvajalec Milupa. Dobiš jih pa res povsod: DM, Muller in vse druge trgovine alla Spar, Mercator,...
|
|
RE: Milupina riževa kašica-kje? 8.12.2008 13:52:38
|
|
|
|
koala
|
Jaz sem jo nazadnej kupila v tušu.
|
|
RE: Milupina riževa kašica-kje? 8.12.2008 21:40:17
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
V DM-u.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?