Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Učitelji v OŠ in starši osnovnošolcev! 7.12.2008 11:54:13
|
|
|
|
tanikaa
|
Na nekaterih ja, na nekaterih pa ne. Na naši, mislim, na tej, katero obiskuje moj sin, je še nimajo.
|
|
RE: Učitelji v OŠ in starši osnovnošolcev! 7.12.2008 11:54:18
|
|
|
|
al1*
|
Ja, obstajajo.
|
|
RE: Učitelji v OŠ in starši osnovnošolcev! 7.12.2008 11:57:00
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: al1* Ja, obstajajo. Evo, to sem rabila. Hvala, čeprav mi je tole otežilo delo, ampak vseeno, bolje da prej izvem kot od profesorja.
|
|
|
|
RE: Učitelji v OŠ in starši osnovnošolcev! 7.12.2008 11:58:27
|
|
|
|
al1*
|
Zakaj pa ti je to otežilo delo?
|
|
RE: Učitelji v OŠ in starši osnovnošolcev! 7.12.2008 12:02:40
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: al1* Zakaj pa ti je to otežilo delo? Zato ker v projektni nalogi navajam eno anketo iz leta mislim da 2001, kjer je vse ob "morebitni" uvedbi el. redovalnice v OŠ, sse pravi, da je takrat še ni bilo in zdaj bom morala ves tekst spremeniti.
|
|
|
|
RE: Učitelji v OŠ in starši osnovnošolcev! 9.12.2008 15:54:14
|
|
|
|
anajan
|
Na vseh osovnih šolah mora šolla zagotoviti elektronsko redovalnico. Obvezno!!!
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?