Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Muca mešanka z birmanko 6.12.2008 19:45:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl oz.ali kdo ve kje bi dobila muco,mešanko z birmanko,kako naj napišem... samo,da je v takih barvah kot birmanka.color pointed A kar 2 člana boste dobil naenkrat?
|
|
|
|
RE: Muca mešanka z birmanko 6.12.2008 19:53:55
|
|
|
|
marjetica23
|
pejd v zavetišče pouprašat ,kakšne mačke imajo al pa napiš oglas, da iščeš tazga mačka.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.12.2008 20:26:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Muca mešanka z birmanko 6.12.2008 21:17:31
|
|
|
|
robinzon
|
Taka je naša porednica: Mešanca z birmanko boš pa težko dobila, ker je birmank malo. Že birmanka iz istega legla kot je moja, le , da je imela pomankljivosti je bila precej draga. Včasih sem imela perzijko in se je tudi "ženila" s plebejcem. Mucki so bili res enkratni, lepši kot ona.
|
|
|
|
RE: Muca mešanka z birmanko 6.12.2008 22:28:07
|
|
|
|
OliveOyl
|
Joj robinzon kako je lepa.. mami je imela mucka,v bistvu mama od maminga mucka je bila podobna birmanki-mešanka in se je sparila s sosedom pa so ven prišli bili taki mucki,neverjetni no,kot taprave birmanke. in tistega mucka je vzela enkrat ven pred hišo in so ga ukradli,je še zdaj žalostna.pa sem mislna k ima roj.dan,da ji poiščem enega. pa nikjer ne najdem. "tapravi¨"pa so tud tam do 700€. a vaša ima kaj mladih?
< Sporočilo je popravil OliveOyl -- 6.12.2008 22:29:21 >
|
|
|
|
RE: Muca mešanka z birmanko 6.12.2008 22:32:42
|
|
|
|
Klaudia
|
IZVIRNO SPOROČILO: robinzon Taka je naša porednica: Že birmanka iz istega legla kot je moja, le , da je imela pomankljivosti je bila precej draga. A lahko samo vprašam v kateri mačkarni ste jo kupili? Iščem namreč ponudnike seal point barve, pa je v Sloveniji veliko pomanjkanje. Imajo samo tabby.
|
|
RE: Muca mešanka z birmanko 6.12.2008 23:34:30
|
|
|
|
robinzon
|
Moja je iz vzrejališča Mac Kahlil's iz bližine Maribora, stara bo štiri leta. Takrat so bili vsi mački taki kot moja. Kasneje vem, da je bil nabavljen tabby samec. Pozanimaj se pri ga. Ini, kakšna so legla.Ne vem, če je poleg te sploh še kakšna mačkarna v Slo, ena je bila na Primorskem, pa jo ne zasledim več. Mogoče kdo pari, če si je nabavil partnerja svoji muci v tujini, ker tukaj so si po mojem precej v sorodu. Olive, cena se začne pri 700€, to je bilo pred štirimi leti, kako je danes, pa ne vem. Parila je ne bom, ker sem jo dala kmalu sterelizirat. Sem imela prej perzijko in enkrat rodovniške mladiče in vam povem, da ni tako enostavno imet mladiče, kot zgleda na prvi pogled.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?