|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zadnjična lega
4.12.2008 9:47:25   
mizi
Pozdravljene,

Zanima me, koliko od vas je imelo otroka v zadnjični legi. Kdaj se vam je obrnil, če se vam je in kako ste rodile.

Hvala za vse odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zadnjična lega
4.12.2008 10:28:13   
a.jda
Se mi ni obrnila, rodila normalno z rito naprej.

(odgovor članu mizi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.12.2008 10:29:12   
mizi
V kateri bolnici pa si rodila? Kako je bilo? Zakaj ti nico naredili CR?

Hvala za odgovore

(odgovor članu a.jda)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.12.2008 11:32:45   
a.jda
Rodila sem v Trboveljski bolnici, kjer bi mi po potrebi naredili carski rez in mi ga hvala bogu ni bilo treba, saj so bile mamice , ki so imele carskega kar boge, jst sm bla pa čist fajn.
Je pa res, da sem prosila za epiduralno in so mi jo dali, tako da niti ni bolelo. je pa res, da si spodaj kar veliko prerezana, vendar mene ni fajn bolelo.

(odgovor članu mizi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
4.12.2008 11:59:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu a.jda)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
4.12.2008 12:16:25   
Pacota
Moj lezi ze 3m v medenicni vstavi, drugi teden imam napovedan CR.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.12.2008 13:49:29   
predsolcek
oj...mene je mami rodila z ritko naprej.....je šlo , ker sem imela 2 kili in 600 ...no potem ko sem se jaz odločila za prvega otroka ....se tudi ni obrnil, a ker je bil zelo velik, imel je približno 4kg in 56cm torej je bil najprej po poskušanju (6ur) z naravnim porodom, potem narejen carski rez.

Sedaj sem drugič noseča, detece se je obrnilo pri približno 30tih tednih.... tako da bom mogoče sedaj rodila naravno.......torej vse je še odvisno, kako velik je, vendar mi je pa že ginekologinja rekla da je bolj majčken otrok.

Ginekologinja mi je tudi pri 26 tih tednih rekla....ko sem jo vprašala da se otrok lahko obrne do poroda. No kaj bo pa sedaj bomo pa še videli.....upam da bo vse okuser posted image  . Takrat me je ful za otroka skrbelo......še pomislila nisem na bolečine. Sicer me je pa res že pošteno strah ......in ne vem več za kaj bi se raje odločila .....če bi se morala ali za CR ali za naravni poroduser posted image user posted image user posted image

Pa še to me moti.......enkrat sem že bila rezana na trebuhu.......nebi rada bila rezana še spodaj....in ene pravijo da sploh ni hudo...druge bi raje CR......čisto sem zbegana in ne vem več kaj naj.......če je katera imela podobno izkušnjo naj piše........torej za kaj bi se odločile ve?....
pa lepo user posted image  vsem

user posted image

(odgovor članu Pacota)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.12.2008 14:10:14   
Anonimen
v 34t še kar lepo na ritki sedi....in za piko na i ima še noge v luft stegnjene večino časauser posted image čeprav se je vmes že obračal, očitno je tiste sorte user posted image k more nonstop neki rogovilit...takoj po novem letu mam kontrolo lege, če bo še kr tko, gremo zunanji obrat probat...

(odgovor članu predsolcek)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
18.12.2008 11:01:25   
Lejči
Mizi, vtipkaj v iskalnik zunanji obrat, boš kar veliko zadetkov na temo medenične vstave našla user posted image  

(odgovor članu mizi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.12.2008 12:30:41   
čipka
Se mi ni obrnila, rodila normalno z rito naprej.

jaz tudi. + tega je imela mala kar lepo kilažo za takšen porod - 3.670 kg..  Samo jaz sem imela EA, tako da sploh nisem čutila, samo rezana sem bila kar veliko. So mi rekli, da če ne bo šlo mi bojo koj nardil carski..sam pol sem bla kar vesela da ga niso.

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu Lejči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?