Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: avtosedeži- kje najceneje? 3.12.2008 13:38:53
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
ebay.de dobili v roku 5dni
|
|
RE: avtosedeži- kje najceneje? 3.12.2008 15:33:19
|
|
|
|
lotty4
|
vpraši še v turbolimaču, so jih ne dolgo nazaj imeli po 140eur.
|
|
|
|
RE: avtosedeži- kje najceneje? 3.12.2008 16:30:54
|
|
|
|
botrca
|
Midva sva prejšnji teden kupila v pikapolonici po 240€ s 5% popustom na gotovino. Trenutno cenejših ni, ne bom pa trdila za e-bay.
|
|
RE: avtosedeži- kje najceneje? 3.12.2008 19:26:19
|
|
|
|
katra55
|
Jaz sem ga naročila v baby centru za 175€, ko je bila dnevna akcija. Če se ti ne mudi malo spremljaj, ker imajo večkrat akcijo. Imeli pa so jih v Turbo limaču za 140€, samo ne vem če akcija še traja.
< Sporočilo je popravil katra55 -- 3.12.2008 19:27:25 >
|
|
|
|
RE: avtosedeži- kje najceneje? 3.12.2008 21:38:43
|
|
|
|
Gilo
|
Evo dva linka. Jaz sem prejšnji teden naročila preko ping ponga avtosedež Romer in še čakam na dostavo (cca 5 tednov), sam nam se tko ne mudi, so pa cene občutno nižje kot v baby centru. Pa če plačaš s kartico, dobiš še nek popust, tako da naj te ne zavede prva cena, ker če je npr. avtosedež 310 EUR, je potem, ko plačaš s kartico 294 EUR z dostavo vred. http://www.pingpong-online.com/ http://www.baby-markt.de/Babyartikel/Autositze/09kg+bis+18kg/index.htm
Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa. (Elisabeth Stone) Kadar srce joče za tistim, kar je izgubilo, se duh smeji zaradi tistega, kar je našel...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?