|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pašteta in ostale skrbi, pomagajte...
1.4.2005 15:02:43   
nogometas
Živjo, spet ene sto vprašanj... Zakaj naj :nosecka: ne bi smele jesti PAŠTETE? Meni pa tako diši!!!
Zdaj pa ena v zvezi z Dabrostonom: jem po 3 na dan, najprej sem takoj nehala krvaveti, danes, po štirih dneh pa sem, ko sem se obrisala, opazila nekaj, kot majčkeno kepico strjene krvi oz. tkiva na papirju... vmes pa sem imela nekakšen čuden rjav izcedek. Zelo me skrbi, ker ne vem, kaj se dogaja z mano. Naj bi bila v 9. tednu, :duda: pa nekje v 7.
Ali ima katera podobno izkušnjo???
LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
1.4.2005 15:07:55   
Aja32
Oj,

jaz bi na tvojem mestu vseeno poklicala G. in ga točno povprašala kaj se dogaja. Da res ne bo na koncu karkoli narobe.

Glede paštet... :) Tudi meni preklemansko dišijo. Sem pa vprašala G.glede prehrana oz. na kaj naj pazim, pa mi je odgovoril, da z nobeno stvarjo ne smem pretiravati, da pa lahko tudi kos kruha s pašteto kakšen dan pojem... :bravo:

pa, pa :nosecka:A

(odgovor članu nogometas)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.4.2005 15:13:03   
Anonimen
kolk jaz vem so ta kupljene paštete vse tako obdelane, da ni nič narobe, če jih ješ. Izogibaj se pa suhim salamam, surovem mesu, tatarskem bifteku in pršutu. Tudi to je nekaj obdelano, je pa vseeno surovo meso. Tuki pa nič probat. Pa surova jajca so delikatna, pa školjke, pa take stvari.

Namaži si en kos kruha s pašteto in uživaj.

Ne razumem kaj je s tedni. A da je nosečnost za 2 tedna manjša? Jaz sem imela tako. Pa nisem verjela, k sem si BT merila, pa sem na koncu rodila 15 dni čez rok ker mi ga niso prestavli.

Neposredna povezava do sporočila: 3
1.4.2005 15:13:46   
Natka1
Po moje, da je s hrano tako. Pojej, kar ti paše in ne pretiravaj. Meni tudi diši pašteta in sem si jo privoščila dvakrat.

Punce pa so že večkrat napisala, da kar je kupljeno v trgovini, tudi majoneza, je tako in tako termično obdelano in preverjeno. Sicer ne bi moglo iti v prodajo....

Glede krvi pa čim prej pokliči G, če pa ne bo bolje, pa se kar odpravi na urgenco, da na koncu ne bo kaj narobe!!!! Jaz bi se.

Natka

Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?