|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečnost in herpes
1.12.2008 12:04:24   
vesela veselka

mene pa zanima, ali katera ve, kako v nosečnosti lahko zdraviš herpes? Pravijo, da ga ni dobro mazat z nobeno kremo, pri meni je pa to problem, ki se pojavi kaknih 3x na leto in sedaj me je doletelo v času nosečnosti. Prosim za nasvete.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečnost in herpes
1.12.2008 12:27:40   
Čebel@
jaz bi se šla v lekarno pozanimat al pa poklicala zdravnika

(odgovor članu vesela veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.12.2008 12:51:50   
Lalica1
Pa ne maži z ničemer, če se ti ne zdi v redu. Itak se bo pozdravil sam od sebe. Sploh ne vem, če "samozdravljenje" traja dlje kot če ga s čim mažeš. To je tako kot pravijo s prehladom: Če greš zdravniku traja 1 teden, če pa ne pa 7 dni.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
1.12.2008 13:39:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lalica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
1.12.2008 14:02:54   
Mici7
Živjo!
Tudi jaz imam iste težave, pa sem prvič klicala kar v lekarno, ker sem do sedaj vedno uporabljala Sikapur gel in so rekli, da v času nosečnosti popolnoma nič ne škodi. In meni samo ta pomaga. S tem se brez problema namažeš. Moraš pa paziti, ker je uporaben samo 6 mesecev po odprtju.

Lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.12.2008 16:18:10   
zmajaz
Jaz sem noseča skoraj 18 tednov in po dolgem času me je spet napadel herpes. Mažem ga kot vedno z Virolexom od Krke - saj ga to mazilo TAKOJ posuši - potem si pa še 2-3 mažeš preventivno, sicer se spet pojavi. V navodilih piše za nosečnost samo: "posvetujte se z zdravnikom ali frmacevtom preden uporabite katero koli zdravilo". Ampak če bi bila njegova uporaba v nosečnosti nevarna, bi pa zagotovo pisalo, da se odsvetuje - ker v takih primerih vedno piše. Dvomim da lahko takole mazilo, ki ima samo lokalno delovanje kaj škodi user posted image .

(odgovor članu Mici7)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.12.2008 16:48:38   
april09
glede krem ni panike, lahko mazes. moja izkusnja je, da z mazili se  celo 7 dni brez pa en teden user posted image
sem pa predvsem zadovoljna z domacimi zadevami - zobna pasta - zta mi je se najhitreje posusila zadevo, limono, tea tree krema, tigrova mast.. obstajajo  tudi oblizi za herpes, ne morem rectm, da je bila neka jaka razlika, kul ej bilo zato, ker mala ni mogla prit v direkten stik z mehurjem, ce se je ponesreci zgodilo, da sva se dotaknili tam.. 

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?