|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ime Ela in Ana
1.4.2005 8:24:53   
A-N-J-A
Z možem imava v ožjem izboru ime Ela in Ana.Za Ano sem slišala da jih je veliko za Elo pa se mi je zdelo da je bolj redko ime,pa zdaj vidim da dobi veliko punčk to ime.
Povejte mi ali poznate veliko otrok s tema imenoma,ker ne bi rada da bodo v razredu tri z istim imenom.

Lp,Anja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ime Ela in Ana
1.4.2005 8:25:42   
Anonimen
Od majhnih punčk dve Ani, pa eno Elo.

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   ime Ela in Ana
1.4.2005 8:25:51   
Anonimen
Seveda poznam :love: Ana je ša vedno najlepše ime :love:

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   ime Ela in Ana
1.4.2005 8:26:02   
dory
Poznam jih kar neki po imenu Ana...po imenu Ela niti ne,mi je pa zlo lepo ime :bravo:

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ime Ela in Ana
1.4.2005 8:26:14   
Čiračara
Ana je kar pogosto ime, jih veliko poznam. Ela? Hmmm ne poznam nobene:zmeden2:

LP:sloncek:

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ime Ela in Ana
1.4.2005 8:26:37   
Tjula
Anja, če boš to študirala, da ne bi rada, da bi bili trije otroci z istim imenom v razredu, boš bolj težko izbrala. :) Drgač pa, poznam cel kup El in An.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ime Ela in Ana
1.4.2005 8:26:49   
Ajsha
Kakor jaz vem, jo ima zea. Aja pa Tanja Ribič tudi.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ime Ela in Ana
1.4.2005 8:27:13   
TARA in MAJ
O POZNAM JIH JE KR NEKI

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ime Ela in Ana
1.4.2005 8:28:07   
Anonimen
Jst bi mela pa Vido. Mi je ful lepo ime, pa ni jih velik...vsaj majhnih ne :zmeden2:

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   ime Ela in Ana
1.4.2005 8:30:59   
African queen
V skupini od mojega tamalega imajo eno Elo pa eno Ano,drugač pa je An vsepovsod veliko...Ela pa je tudi zadnje čase dokaj pogosto ime..
Jaz se ne bi ozirala na to,izberi tisto ki ti je všeč..

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   ime Ela in Ana
1.4.2005 8:32:31   
Anonimen
Ne poznam nobene Ele, mi je pa to najlepše ime za punčko.
An pa kar nekaj.

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   ime Ela in Ana
1.4.2005 8:34:36   
Teni_
Ani sta dve v žlahti od mojega(obe njegovi sestrični). Ele pa nobene, pa mi je všeč to ime.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   ime Ela in Ana
1.4.2005 8:39:06   
baguSka
Ela nej bo.8)

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   ime Ela in Ana
1.4.2005 8:50:06   
Anonimen
Deklic z imenom Ana je definitivno trenutno več kot takih z imenom Ela. Ampak se lahko v trenutku vse obrne, se mi zdi, da sta Ela in Ema trenutno kar "in".

Ja, Vida je pa tudi meni všeč, Vita pa še bolj.

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   ime Ela in Ana
1.4.2005 10:06:31   
ninocka
Jst sem mala že ene 3 leta v mislih Emo, pol je pa to ratal pri nas ful popularno ime, in ko sem en dan slišala da bo že ta tretji kolega dal punčki tako ime :grrr:, sem si pa premisnla. In ko sem zvečer gledala en film, je bla not ena Ela in sem se potem odločila za to ime.
Pa smo ugotovili, da jih je tut kr neki, tko da, žal, tud to ime odpade. :((

Zdej pa še iščemo...

Ano mamo pa nečakinjo

LP, :rozica:

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   ime Ela in Ana
1.4.2005 10:51:32   
nita
:bravo::bravo::bravo: Mi mamo Elo!:bravo::bravo::bravo:

Pa se men tut zdi, da jih je čedalje več, čeprav takrat, ko sva se midva odločala, misem vedla za nobeno. Drugače sem pa vedno želela imet deklico z imenom Ana, vendar ima brat od našega atija že dolgo punco Ano, pa se mi ni ravno zdel, da bi bla še naša Ana.

Zelo lepo tako kratko ime pa mi je tut Ava.

L.P. Anita & Ela:rozica:

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   ime Ela in Ana
1.4.2005 11:17:43   
neja.ana
Res je, da je ime Ana eno izmed najpogostejših, ampak je tako lepo, da imamo tudi mi Ano. In ni mi žal, ker mi je vedno znova toplo pri srcu, ko jo pokličem. Sicer me zanima, kako jo bomo klicali, ko jih bo kje več na kupu (v vrtcu jo kličejo mala Ana, ker je ena večja, več jih pa nasrečo ni kot ti 2).
Sicer pa je Ana tudi zato, ker smo vsi trije v imenu in se vedno skupaj podpisujemo, tako da se lahko vodoravno in navpično prebere ANA:
ANA
Neja
Andrej

Sicer pa sta mi všeč še imeni Tia in Manca, ampak nobeno tako kot Ana :)

Odprto vprašanje ostaja, če bi se slučajno pridružil nov član (sicer o tem vsaj zaenkrat še ne razmišljamo), kako bi izbrali ime, da bi se še vedno lahko podpisovali skupaj in bi se dalo lepo prebrat vodoravno in navpično?

Lp, :rozica:

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   ime Ela in Ana
1.4.2005 11:29:47   
sašaš

Obe imeni sta (meni osebno) full lepi! :bravo:

Pa ne tako zbirat imen - saj ni važno koliko je An in El ali pa Mick! Otroku daš ime, ki ti je všeč...

Tako je moje mnenje, no!

Lp :muca:

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?