Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
3,5 mesečnica sili v sedeč položaj-a je to v ... 1.4.2005 7:44:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Zelo podobno, s tem da se je pri teh mesecih že kotalil po sobi, torej tudi napol dvigal iz ležečega v sedeči. Saj nazaj ga ne moreš rinit :(
|
|
|
|
3,5 mesečnica sili v sedeč položaj-a je to v ... 1.4.2005 7:56:19
|
|
|
|
a&m
|
Naš bo v ponedeljek star 4 mesece, pa sigurno že kakšen mesec noče biti več v ležečem položaju. Parkrat sem ga na začetku kar malo silila, pa je jokal in ga potem nismo več silili v ležeči položaj. Koliko je pa to narobe ne bi vedela, samo po mojem da otrok že sam vem kakšen položaj mu paše. LP Maruša:)
|
|
|
|
3,5 mesečnica sili v sedeč položaj-a je to v ... 1.4.2005 7:59:42
|
|
|
|
tinadvojčica
|
Meni je zdravnica rekla da ju ne smem imeti v sedečem položaju ker to res škodi hrbtenici predvsem v tistem predelu kjer imamo križ ker tiste mišice še niso ojačene.Moji bosta stari pet mesecev in sploh nočeta nič drugega kot sedet ampak se trudimo da čim manj!
|
|
|
|
3,5 mesečnica sili v sedeč položaj-a je to v ... 1.4.2005 8:04:44
|
|
|
|
dory
|
Ni res da se ne sme...fizioterapevti pravijo,da otrok naredi kar je sposoben...res,da starsi ne smejo pomagat ampak samo dopustit,kar otrok pac naredi :) Moji prijateljici je pediatrinja rekla,da ne sme do 10 m otroka postavlat na noge..tud ce se sama postavi ji je treba takoj preprecit...kaksen nesmisel...zdej pa privezi otroka na podlago ce ga lahko :zmeden:
|
|
|
|
3,5 mesečnica sili v sedeč položaj-a je to v ... 1.4.2005 8:09:39
|
|
|
|
Magi*
|
no evo, pol se pa pejt;) vsak razlaga drugače. sicer sem jaz tudi bolj mnenja, da bo otrok že sam vedu, koliko in kdaj mu paše in se pač razvija v svojem tempu (ne pa po predpisanem).
|
|
|
|
3,5 mesečnica sili v sedeč položaj-a je to v ... 1.4.2005 8:54:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Pusti naravi prosto pot malčica sama ve do kam lahko gre in bravo imaš močno in pametno hčer.:bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
3,5 mesečnica sili v sedeč položaj-a je to v ... 1.4.2005 9:06:56
|
|
|
|
tinadvojčica
|
Ja saj ne vem več kaj je prav.Vsak dr. pravi drugače.....Najbolje po moje je da ga pustiš pa naj dela kar mu paše!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejoRaziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......