|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spol bebice
27.11.2008 17:36:48   
Anonimen
zivjo a mi lahko katera pove v katerem mescu ti povejo kaj mas pod srckom (mislim ker spol)?
sm v 3 mescu pa povedan po resnici mi je cisto useeno kaj je sam k me firbec matra,mislim enostavno me zanima?
pa se nek pravijo mi da mi se trebuscek ze prav pozna ampak jz k pogledam mi se zdi da je isti kot prej,ampak fora je ko pa kaksno trenerkico oblecem (zgorni in spodni del) takrat pa tud jz to opazm..
kdaj mi se bo pokazal da je trebuscek prav nosecniski? prav nestrpno komi cakam da mi se bo trebuscek vidu....
pa zakaj tok tezko diham? mam obcutek kot da mam kamen v treduhu pa vcasih k zadiham me nek uspikne v trebuscku.....joj upam da vam nism uzela prevec casa,...ker povedan po resnic sm se sveza s tim mislim user posted image  k je v trebuscku je moja prva strucka....
hvala vsm k ste si vzele cs zame user posted image papa
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spol bebice
27.11.2008 17:44:50   
zmajaz
Včasih se vidi otrok že na nuhalni svetlini pri 12.-13. tednu - vendar mora otrok biti res v idelani legi - pa pri tej starosti je napoved spola tudi relativno nezanesljiva.  Pri meni se niti v 1. niti v 2. user posted image  na NS spol še ni videl. Drugače pa spol običajno zveš na morfologiji, ki je okoli 20. tedna - se pa tudi tam zgodi, da se ne vidi dobro.

Glede trebuščka je pa težko rečti - enim se že pri 3. mesecih ful pozna, enim pa še do 5. nič kaj. Meni recimo je v 1. nosečnosti šele od 5. do 6. meseca naenkrat zelo zrastel. Zdaj v 2. se mi pa pri 17-ih tednih že kar pozna  (pa tudi še ne pretirano) - se vidi, da je še od 1. nosečnosti vse bolj raztegnjeno. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.11.2008 17:45:45   
acitak
zivijo...moja G mi je rekla da je bla letos maja v Neaplju, na seminarju enega najboljsih zdravnikov, in jim je rekel da se v 13 t vidi ze spol

12.01.2009 se nama je pridružil Niko
20.12.2011 pa se nam je pridružila Mia

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.11.2008 17:47:51   
Lorencia
IZVIRNO SPOROČILO: acitak

zivijo...moja G mi je rekla da je bla letos maja v Neaplju, na seminarju enega najboljsih zdravnikov, in jim je rekel da se v 13 t vidi ze spol

Ja v 13 tednu se LAHKO že vidi, ni pa nujno da se vidi...namreč , če ima bebica nogice skupaj ali kaže hrbet, se enostavno ne more videt.

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.11.2008 17:50:08   
zmajaz
Ne glede na starost je vedno pomemben položaj otroka - kot pravi Lorencia - če je obrnjen tako, da zakriva spolne organe, se pač ne more videt in tu se ne da pomagat.

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.11.2008 17:56:25   
Anonimen
Ja, meni je na NS rekla, da je možno, da sklepajo na spol tudi po dolžini sečnice in  po zunanjih organih, ki sola hko ful podobni al pa se skrijejo med nogami. Sicer mi ni hotela nič napovedovat, tako, da moram tudi jaz čakat.

(odgovor članu zmajaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
27.11.2008 18:06:01   
uršika***
Ma jaz ne verjamem nič več, dokler ne bom imela dojenčka v rokah in videla njegovega lulčka oz. nelulčkauser posted image
Vedno ko sem bila na pregledu je bil narobe obrnjen, s prekrižanimi nogicami,...v glavnem tako obrnjen, da je skrival svoje mednožje. Tako je bil G že skoraj 100%, da je punčka, ker luleka ni bilo videt- se je pa le-ta pokazal na zadnjem pregledu- v 30t. Zdaj imam pregled naslednji teden in upam, da je lulek ostal na svojem mestu.user posted image
Je pa res, da se na NS velikokrat zmotijo. Kolegica je bila vsa happy, ker ji je že takrat povedala, da bo punčka, potem pa v 6 mesecu kar naenkrat ni bila več punčka- je lulek zrastu. Ker je baje lulek zelo podoben klitorisu pri punčkah, tko da je težko ločit pri tako malem.
Ma vse moraš uzet z malo rezerve.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.11.2008 18:11:16   
uršika***
Že zdaj težko dihaš? Počakaj še par mesecev, ko ti bo buši res fino zrastu in ti bo pritiskal na pljuča, želodec, mehur,... v glavnem vsepovsod kjer ni trebauser posted image user posted image user posted image
Pa bebica se ti bo premetavala sem in tja po bušiju, da ti bo kar sapo jemalo- tko kot jo meni ravno zdaj. user posted image
Bo pa čas hitro minil- od zdaj naprej ti bo čas šel s svetlobno hitrostjo in kmalu boš na mojem mestu, ko imam še dober mesec do koncauser posted image

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.11.2008 18:16:22   
Anonimen
vav se en  mesec cestitam
ja sej sm ze opazla za dihanje, za mehur isto (zadne case mam obcutek da mam mehur cist povhen pa kaj se zgodi,...grem na wc in cist normalno lulam al pa sam par kaplc, pa tokma tisci da mislim da mi bo mehur pocu) za dihanje so mi isto tko govorili ce zdej tesko dihas bos pa pol vidla,....

(odgovor članu uršika***)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?