|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nova zdravnica
31.3.2005 16:21:50   
TANTRA
Sporočam, da sem si izbrala novo zdravnico dr. Strahovo in imam v torek ultrazvok.
Nekoč sem tja hodila k dr. Žajdelovi.
Kakorkoli pripravljena sem na vse, najbolj pa se veselim, da ne bom več kot le številka omejena na 5 minut.
Kolikor sem slišala pohval o njej sem veliko bolj mirna in optimistična, da bom še srečna mamica.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nova zdravnica
31.3.2005 16:45:59   
Anonimen
Človek vse poskuša,tud nove zdravnike,da pride do zaželjenega cilja.Jaz ti želim,da bo taprava dohtarca in,da se ti želja izpolni:bravo:9nebesa:bravo::)-

(odgovor članu TANTRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nova zdravnica
31.3.2005 17:04:40   
puri
Jaz sem imela prej tut dr. Žajdelovo, sedaj, ko je šla pa v pokoj, pa hodim k dr. Strahovi in se mi zdi res zelo dobra!
Pomojem boš tut ti zadovoljna!

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nova zdravnica
31.3.2005 17:51:26   
emaa
jaz sem tud zadovoljna z njo, mi je naredila UZ, posredovala na ambulanto za neplodnost hitro, sedaj pa čakam na laparo, klomifen in da se zopet vidiva, ko bom srečka :nosecka:

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nova zdravnica
31.3.2005 20:08:09   
miska2004
Lepo Tantra, vesela sem zate :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nova zdravnica
1.4.2005 9:58:51   
tinkamiška
Tantra:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Ime za deklico
teba

Katero ime vam je všeč?

Nina (33%)

Iva Nina (11%)

Zala (56%)

Število vseh glasov: 107

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!