|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Obvezno zdravstveno zavarovanje
26.11.2008 11:32:25   
Anonimen
Najprej se opravičujem, da tema ni glih na pravem foromu.
Sem brezposelna nosečnica, ki ne prejema socialne pomoči. Osnovno zdravstveno zavarovanje, bi mi občina tudi  nadalje plačevala,  če bi dobivala DSP.
Trenutno sem zavarovana do sredine decembra (preko občine, ker sem prejemala nadomestilo iz borze). Danes sem si potrdila kartico in mi je napisalo, da je osnovno zd.z. urejeno do februarja 2009.
Zdaj pa končno k mojemu vprašanju, in sicer me zanima:

Ali sem zdaj zavarovana do februarja, ali samo do decembra in si bom naprej morala plačevati sama?
Vem, da je bilo včasih tak, da če si pravočasno štemplal se ti je podaljšalo, zdaj pa baje ni več tak.
Kakšne so vaše izkušnje?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Obvezno zdravstveno zavarovanje
26.11.2008 11:55:12   
.soncek.
rano prejšnji teden sem mela skakanje z zavarovanjem sem in tja. pri meni je bla pa situacija takšna, da sem v začetku novembra šla na bolniško, potem pa se je gospodu šefu - privatniku sprdnilo in me dal na zavod za zaposlovanje (potekla pogodba), in sem cel dan laufala od vrat do vrat da sem si uredila zavarovanje.
v vsakem primeru ti priporočam, da greš do zavoda za zdravstveno zavarovanje oz. pokličeš in se pozanimaš kako in kaj, da si prihraniš par živčkov...
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.11.2008 13:20:57   
ninini
Če imaš moža-partnerja zaposlenega se zavaruj po njemu ,če pa si samska pa ti zavarovanje plača občina.Jaz sem zavarovana po možu tako kot otroci,zdaj ko sem doma.

...zaljubljena,ustavila bi čas,ko skriješ me v objem ,zavpila bi na glas.Naj slišijo vsi,da tebi dajem vse,da si tisti,ki še vedno greješ mi srce....

(odgovor članu .soncek.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.11.2008 18:35:24   
Kranjcanka
hmja.. imam nekaj izkusenj s tem (redna studentka stara 26 let, po novem si moramo sami placevati obvezno). kartica ti velja dokler je potrjena in ne dejansko dokler imas placano. pojdi si jo za vsak slucaj potrdit se en dan preden ti tekoce zavarovanje potece.
na obcini se lahko prijavis kot oseba brez dohodkov in ti oni placujejo. mislim, da ni vezano na to, ce prejemas socialno podporo, ker ce jo prejemas, ti zavarovanje placuje sociala. drugace stane 14 evr.
naj te pa opozorim da obvezno zavarovanje krije res miniminimum in se splaca razmisliti tudi o dodatnem.

Lp

(odgovor članu ninini)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.11.2008 19:46:11   
Anonimen
Hvala, za odgovore.user posted image
Dodatno si pa sevda plačujem, samo si mislim, če mi ni treba še osnovnega, zakaj pa biuser posted image

(odgovor članu Kranjcanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?