|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oktober - 11.
31.3.2005 8:23:25   
Udb
Ja, kje pa ste zdaj vse????

A je kateri še zmeraj slabo????? Men je ful!! Pa mi vmes že ene dva tedna ni bilo!! Zdaj pa kor na začetku!! Kaj je zdaj to???

Drugače sem pa sklenila, da se bom danes prepustila in nabavila kaj za :duda:. Mogoče. Bom šla v L'eclerca in si ogledala, če imajo kaj luštnega!! :) Komaj čakam!!Mogoče mi bo to pomagalo, da bom počasi dojela, da bom mamica!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   oktober - 11.
31.3.2005 8:31:16   
Tejčika
Pozdravček,....

rok imam 10.10. Včeraj sem imela nuhalno in je zdravnik rekel, da je vse vredu. Dete je tako pridno ajalo na ultrazvoku, kako sladek je bil,...
Velik je 5 cm.

Kdaj pa imaš ti zdravnika spet?

Meni do sedaj ni bilo skoraj nikoli slabo, zdaj pa 3 jutra čutim slabost preden se vstanem. Aja, pa navajena sem bila spat na trebuhu in če se zdaj vležem na trebuh, mi je nenormalno slabo....

Lep dan:sloncek:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   oktober - 11.
31.3.2005 8:34:02   
Udb
Ojla, Tejčika!!

Jaz imam rok 15.10.! Nuhalno imam pa 9.4.!! Komaj čakam!!!!!!!!!
Drugače je pa tudi meni malo čudno, če ležim na trebuhu - ampak za enkrat še gre - in bom do konca izkoristila, ker tako najlažje in najraje spim!! Potem ko pa res ne bo več šlo - potem bom pa kronično neprespana!! ;)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   oktober - 11.
31.3.2005 8:36:52   
Tejčika
a se ti trebušček že kaj pozna?
meni se že kar vidi, se mi zdi da sem ga dobila v 1 tednu.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   oktober - 11.
31.3.2005 8:37:43   
saba
ne spadam v oktober..ampak se javljam ker sem kronično neprespana nosečka, ki ne more več na trebuhu spati:((:(:(( cele noči ne spim, mene bo pobralo

jaz sem tudi vlekla in vlekla in sem spala na trebuhu dokler je šlo, sedaj pa, če ležim na trebuhu, me začne zelo bolet............sm prav :grrr:, da ne morem lepo zaspati na boku.

ufffaaaa

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   oktober - 11.
31.3.2005 8:38:05   
Udb
Malo se mi že pozna - predvsem pri tem, da me hlače tiščijo! Kdor ve da sem noseča - ta bi mogoče opazil! Kdor pa ne ve - pa ne bi!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   oktober - 11.
31.3.2005 8:39:00   
Udb
Ojla saba! Ja mene to kar malo skrbi!! Ker si ne morem predstavljati spanja samo na boku!! Groza!! Ampak kaj hočemo - treba bo potrpeti!!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   oktober - 11.
31.3.2005 8:41:26   
Tejčika
brez skrbi, da se bosta navadili:-))
tudi jaz sem spala skoz samo na trebuhu, sedaj pa me tako začne bolet trebuh, da niti pomslim ne, da bi se vlegla nanj:-))
sem se navadla na boku spat, čeprav me tako kolki bolijo, da bog pomagaj:-)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   oktober - 11.
31.3.2005 8:54:01   
Udb
Oj, Muši! Moj :love: bo šel z mano na nuhalno - se že ful veseli. Pa tudi jaz sem vesela, da bo imel možnost videti najinega :duda:!

Kar se slabosti tiče - mogoče je to še zadnje pred izboljšanjem!! ;)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   oktober - 11.
31.3.2005 10:03:36   
bambi
La la la la la la la la la, jaz pa sem danes videla svojo :duda:, ki se veselo obrača.... Moj mali cukrček je čisto po mamici, skoz nemiren in sploh se ni pustil slikati, moja G ni mogla naredit lepe slikice, ker se je skoz obračal, no, glavno da smo videli srčka in da je vse OK. Velik je malo več kot 4 cm :bravo::bravo::bravo: jaz pa sem v 9nebesa9nebesa.

Dobila sem napotnico za nuhalno svetlino in grem čez 14 dni, moram poklicat, da me naročijo.....

Tudi meni je še vedno slabo, zredila sem se pa kar za 3 kg in me je danes pri G soraj kap, ko me je zvagala. Imam 55 kg in se mi ne zdi, da bi se toliko zredila, ampak me je tehtnica postavila na realna tla. Pa kaj zato, samo, da je moja :duda: lepa :bravo::bravo::bravo:

Danes sem zelo vesela in podarjam vsaki eno :rozica:

Bambi

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   oktober - 11.
31.3.2005 10:26:50   
muriel
živijo!

sem včeraj ravno razmišljala, da če Udb ne začne naše debate, ni nič. Bravo Udb! ja, kje si bila včeraj?

jaz pa že skoraj od začetka nosečnosti ne morem več spati na trbuhu, ker me prsi preveč bolijo. presenetljivo pa nimam problemov s spanjem na hrbtu!

to kar govorite o slabosti mi ni všeč;jaz se namreč veselim, da je že konec.

o kg ne bi; proti slabosti mi pomaga le hrana; non stop hrana!

nuhalna; koliko prej se je potrebno naročiti; POstojna, Ljubljana in a res!?! ljubi gre lahko s tabo!! juhu! moj namreč še ne dojema prav, čeprav je trebuh že poimenoval z njemu lepim ženskim imenom, tako, da še jaz verjam, da bo :roza:, čeprav sem vedno govorila o :modri:. zdaj mi pa sploh ni važno! joj, spet sem se razpisala!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   oktober - 11.
31.3.2005 10:29:37   
Udb
Muriel, se opravičujem za včeraj!! :ups::ups::ups: :)-:)-:)-

Slabost .... saj bo sigurno minila!! Če ne prej pa kasneje!!

Na nuhalno se pa čimprej naroči!! Čiprej!! Tvoj srči naj pa vsekakor gre s tabo - moj se že ful veseli!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   oktober - 11.
31.3.2005 11:20:14   
pi
Pozdravljene,
tudi meni je še vedno slabo. Včasih je kak dan čisto ok in že mislim da je mimo potem pa se spet začne.
Zredila sem se za 3 kg, trebuh imam že tako velik, da več ne morem skriti da sem noseča. Sodelavci mi pravijo da sta sigurno dva ali pa sem noseča več kot 10 tednov.
Jutri imam pregled, komaj čakam da slišim srčka svoje :duda:.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   oktober - 11.
31.3.2005 11:34:14   
Joeline
Živjo punce!

Mene slabosti tudi še malo mučjo in to še posebej zvečer ma sem ugotovila da pomaga če se najem in pol želodček dela.
V torek sem prvič videla mojo pikico je pru z rokico pomahala in srček ji je lepo bil. Skratka sem bla u tretjih nebesih. Naslednjič sem naročena konec aprila ma še prej pa grem na nuhalno in to že 7.4 komaj čakam.
Bi pa mela eno vprašanje za vas ki ste že bile na NS ali je potrebno kej nest s sabo razen keša :)? In še to kdaj ste dobile mat. knjižico pri ginekologu?

Lep dan še naprej in čuvajte svoje :duda:

papa J.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   oktober - 11.
31.3.2005 11:39:13   
Udb
Joeline, materinsko knjižico sem dobila ob prvem pregledu - 8t! Na NS bom pa jaz nesla denar + materinsko knjižico (ne vem, a se kaj vpiše vanjo?).

Je fajn občutek, ko prvič vidiš svojega :duda:, ne?? Men se je kar smejalo, ko je rekla, da je vse fajn, pa da srček lepo bije!!:love:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   oktober - 11.
31.3.2005 12:03:21   
žlička
ojla punce, da se jaz kaj pripisem

slabosti so, bruham ne, utrujena sem kot da ponoci nic ne spim, ceprav grem v posteljo ze okoli 21.30, vsak dan se mi zalusta kaka hrana, vceraj puding, danes se pa zavonjala une gumijaste bombone z okusom kokakole, ej ej ej, kake cudne zelje so to:)-:)-:)-

drugace pa sem tudi jaz pridelala ene 3 kg, trebuh imam pa kot da bi zogo pojedla, sam dvomim da je to ze od :nosecka::zmeden:

knjizice nisem dobila na prvem pregledu, sem pozabila prasat, upam da jo bom na NS, ki jo imam cez 3 tedne, moj :love: gre seveda z mano

lep pozdravcek vsem in kje je tisto sonce, ki so ga napovedovali vceraj pri vremenu????

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   oktober - 11.
31.3.2005 12:38:09   
Sugy
Joeline, Udb, s sabo rabiš imeti samo denar in fajn je da imate mat.knjižico. Vpišite pa noter ime, če vam ga niso na pregledu!

Aja, pa čimbolj prazen mehur je treba imet!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   oktober - 11.
31.3.2005 16:53:48   
cmokec
Ojla, :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Jaz sem tako vesela, včeraj na pregledu (tretjem) sem končno dobila materinsko knjižico in mi je ni bilo treba plačati. NS imam v torek, 5.4 in se že veselim, obenem pa me je kar paranoično strah, če je vse v redu. Slabosti imam še zvečer bruham pa ne več. Pridobila sem +2kg in svojih oblek ne oblečem že kake 14 dni. Tako, da sem že prava nosečka :)-:)-:)-:)-

Pozdravček vsem,

:nosecka: cmokec 10t 6/7

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   [Brisano sporočilo]
31.3.2005 22:04:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?