Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ogrevanje sobe za novorojenčka 25.11.2008 11:23:40
|
|
|
|
Najaa
|
20 - 22 stopinj je čisto dovolj za ponoči. Mi imamo klimo in smo si z njo pomagali.
|
|
|
|
RE: ogrevanje sobe za novorojenčka 25.11.2008 11:27:14
|
|
|
|
moyca
|
mi imamo podnevi in ponoči okrog 22stopinjC, pa je čist dovolj toplo
|
|
|
|
RE: ogrevanje sobe za novorojenčka 25.11.2008 11:37:14
|
|
|
|
tosja
|
Previješ ga samo,če se pokaka. Drugače ga ne muči s tem... pa sebe tud ne...
|
|
RE: ogrevanje sobe za novorojenčka 25.11.2008 11:41:20
|
|
|
|
the laura
|
Mi imamo sicer doma ogrevanje na plinsko peč, vendar jo ne prižigava čez noč, tako, da je nekje temp. 20,5 in nič več, saj ni fajn za otroka, da ima pretoplo ponoči. Mi smo imeli na začetku pretoplo pa je imel takoj zamašen nosek in smo morali k zdravniku, pa so nam svetovali, da pred spanjem sobo dobro prezračimo in nato otroka spat. Nikar pa ne otroka previjati ponoči, kakor je rekla predhodnica, samo, če je pokakan.
|
|
|
|
RE: ogrevanje sobe za novorojenčka 25.11.2008 11:48:50
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: the laura pa so nam svetovali, da pred spanjem sobo dobro prezračimo in nato otroka spat. Samo v zimskem času je to tako - prezračiš in potem pade vlaga v prostoru, kar spet suši sluznico,kožo, oteži dihanje-sploh v času prehlada, zamašenih noskov,... Mi smo rešili težavo z vlažilcem!
|
|
RE: ogrevanje sobe za novorojenčka 25.11.2008 12:17:53
|
|
|
|
the laura
|
Ja meni je to povedala zdravnica, da je treba preračit in seveda imamo tudi vlažilce
|
|
|
|
RE: ogrevanje sobe za novorojenčka 25.11.2008 13:02:27
|
|
|
|
želva
|
ah, nič ni treba posebej greti. Če mu bo mrzlo, ga pač bolj pokriješ. previjanje ponoči odpade, če se bosta dojila se bosta pa vrjetno oba skupaj stiskala v taveliki postelji.
|
|
RE: ogrevanje sobe za novorojenčka 25.11.2008 14:50:51
|
|
|
|
aluš
|
Jaz sem rodila konec decembra, za povrh vsega z nizko porodno težo. V porodnišnici so ga dogrevali s termoform. Doma ponoči tudi ne kurimo. Sem že pred porodom kupila el. radiator, ki sem ga imela vklopljenega ponoči. Ker je bilo drugače premrzlo. Dojit se je moral na 3 ure tudi ponoči zaradi nizke teže, posledično je bil kar naprej polulan in pokakan in sem ga prvi mesec ponoči večkrat tudi po 2x previla, večkrat tudi preoblekla, ker mu je prišlo pri strani ven čez plenico. Je bilo nujno, da sem grela sobo, pa sem z el. radiatorjem čist v redu ogrevala.
|
|
|
|
RE: ogrevanje sobe za novorojenčka 25.11.2008 16:52:44
|
|
|
|
nia5
|
El. radiator in vlažilec, drugače je presuhi zrak.
|
|
|
|
RE: ogrevanje sobe za novorojenčka 25.11.2008 17:19:10
|
|
|
|
zmajaz
|
Meni je rekla patronažna, da je okoli 20-22 stopinj čez dan čisto dovolj za , ponoči pa zadošča celo 18 - čeprav pri nas ponoči nikoli ne pade toliko.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?