|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ogrevanje sobe za novorojenčka
25.11.2008 11:21:05   
PetraSkok
pozdravljene....mene pa nekaj zanima....ker zivim v mestu, kjer po 22.uri radiatorji vec ne grejejo in se kar shladi, rodila pa bom v najvecjem mrazu, me zanima, kako ste resevale ta problem - ogrevanje sobice, kjer je ponoci potrebno otroka previti, nahraniti? Kupile dodaten grelec ali kaj in kaksna temperatura je za novorojencka priporocljiva ponoci in cez dan?

Vsem hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ogrevanje sobe za novorojenčka
25.11.2008 11:23:40   
Najaa
20 - 22 stopinj je čisto dovolj za ponoči.
Mi imamo klimo in smo si z njo pomagali.

(odgovor članu PetraSkok)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.11.2008 11:27:14   
moyca
mi imamo podnevi in ponoči okrog 22stopinjC, pa je čist dovolj toplo

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.11.2008 11:37:14   
tosja
Previješ ga samo,če se pokaka. Drugače ga ne muči s tem... user posted image pa sebe tud ne... user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu PetraSkok)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.11.2008 11:41:20   
the laura
Mi imamo sicer doma ogrevanje na plinsko peč, vendar jo ne prižigava čez noč, tako, da je nekje temp. 20,5 in nič več, saj ni fajn za otroka, da ima pretoplo ponoči. Mi smo imeli na začetku pretoplo pa je imel takoj zamašen nosek in smo morali k zdravniku, pa so nam svetovali, da pred spanjem sobo dobro prezračimo in nato otroka spat. Nikar pa ne otroka previjati ponoči, kakor je rekla predhodnica, samo, če je pokakan.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.11.2008 11:48:50   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: the laura

pa so nam svetovali, da pred spanjem sobo dobro prezračimo in nato otroka spat.

Samo v zimskem času je to tako - prezračiš in potem pade vlaga v prostoru, kar spet suši sluznico,kožo, oteži dihanje-sploh v času prehlada, zamašenih noskov,...

Mi smo rešili težavo  z vlažilcem! user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu the laura)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.11.2008 12:17:53   
the laura
Ja meni je to povedala zdravnica, da je treba preračit in seveda imamo tudi vlažilce

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.11.2008 13:02:27   
želva
ah, nič ni treba posebej greti. Če mu bo mrzlo, ga pač bolj pokriješ. previjanje ponoči odpade, če se bosta dojila se bosta pa vrjetno oba skupaj stiskala v taveliki postelji. 

Vedno več nas je!

(odgovor članu the laura)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.11.2008 14:50:51   
aluš
Jaz sem rodila konec decembra, za povrh vsega user posted image z nizko porodno težo. V porodnišnici so ga dogrevali s termoform.

Doma ponoči tudi ne kurimo. Sem že pred porodom kupila el. radiator, ki sem ga imela vklopljenega ponoči. Ker je bilo drugače premrzlo. Dojit se je moral na 3 ure tudi ponoči zaradi nizke teže, posledično je bil kar naprej polulan in pokakan in sem ga prvi mesec ponoči večkrat tudi po 2x previla, večkrat tudi preoblekla, ker mu je prišlo pri strani ven čez plenico. Je bilo nujno, da sem grela sobo, pa sem z el. radiatorjem čist v redu ogrevala.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.11.2008 16:52:44   
nia5
El. radiator in vlažilec, drugače je presuhi zrak.

(odgovor članu aluš)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.11.2008 17:19:10   
zmajaz
Meni je rekla patronažna, da je okoli 20-22 stopinj čez dan čisto dovolj za user posted image , ponoči pa zadošča celo 18 - čeprav pri nas ponoči nikoli ne pade toliko. 

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.11.2008 21:40:55   
zarjica
Podnevi imamo med 21 do 22, ponoči pa med 18 in 19 stopinj C. Previjam ponoči ne, če pa je kakec, pa za nekaj min vklopim kalorifer in se spalnica fajn ogreje. Sicer pa jo ponoči raje oblečem v bodi in čez pižamico pa še spalno vrečo in je zrak lahko malo hladnejši. Boljše spi, če ni pretoplo.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?