Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kateri človek ne jezi se.. za triletnike 24.11.2008 14:14:57
|
|
|
|
Volga
|
Magnetnega. A že zna štet?
|
|
|
|
RE: Kateri človek ne jezi se.. za triletnike 24.11.2008 14:18:05
|
|
|
|
Jančika_
|
Jaz sem kupila najbolj navadnega, v Pikapolonici za 5 ali 6€. Magnetni ni slaba ideja.
|
|
|
|
RE: Kateri človek ne jezi se.. za triletnike 24.11.2008 14:28:09
|
|
|
|
Mišni
|
Tistega, ki ima vdolbine za polja, pa ki ima na sredi eno plastično bunko in kocko not. Tisto se nič ne more zvrnit.
|
|
RE: Kateri človek ne jezi se.. za triletnike 24.11.2008 14:46:10
|
|
|
|
Gordana-3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Tistega, ki ima vdolbine za polja, pa ki ima na sredi eno plastično bunko in kocko not. Tisto se nič ne more zvrnit. ja, točno tega, z medvedkom pujem ga imajo povsod. malo dražji je, ampak se nič ne podre, še naša 2,5 letnica zlaga tiste figure.
|
|
|
|
RE: Kateri človek ne jezi se.. za triletnike 24.11.2008 15:28:34
|
|
|
|
ery
|
Aha sem ga videla na netu, tega Puja... Je pa kar drag.. :) Pa nima veliko teh polj, kajne? Kako pa zgleda magnetni?
|
RE: Kateri človek ne jezi se.. za triletnike 24.11.2008 15:34:33
|
|
|
|
rija
|
moj triletnik še ne kaže zanimanja za tovrstne igre pa zna šteti in v slovenščini in nemščini nima toliko zica, da bi igro dokončal....
|
|
RE: Kateri človek ne jezi se.. za triletnike 24.11.2008 19:14:10
|
|
|
|
Rubin.
|
Pri treh letih ima že toliko motorike, da lahko kupiš čisto navadnega, če pa je še nima, pa je tudi fajn da trenira, tudi kocko že mečejo čisto o.k.
|
|
|
|
RE: Kateri človek ne jezi se.. za triletnike 24.11.2008 19:20:36
|
|
|
|
ery
|
Ja sej sem se odločila, saj ima ful motorike in bom kar navadnega.. je še najcenej
|
RE: Kateri človek ne jezi se.. za triletnike 24.11.2008 20:10:43
|
|
|
|
*sato*
|
Jaz sem pred leti moji kupila "Krtek" človek ne jezi se. Ta ima namesto pik na kocki sličice, prav tako na tabli. Če vrže rožico, gre do prve rožice, če srce, gre na najbližje srce. Nauči se pravil igre, pa vendar ni preveč novega naenkrat (mučenja s preštevanjem pik na kocki in potem štetjem polj, kar zna triletniku hitro vzeti veselje do igre).
|
|
|
|
RE: Kateri človek ne jezi se.. za triletnike 24.11.2008 21:38:56
|
|
|
|
frutka_
|
Jaz sem ga danes v leclerku kupila. Najbolj obično varianto z znakom "dobra igrača". Stane 5eur.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?