|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   stvari za novorojencka!kaj mi se manjka
30.3.2005 16:09:21   
Anonimen
danes sem kupla :
eno flasko(NUK),
glavnik;krtačka(baby love),
gel za umivanje(baby love),
osvežilne robčke(baby love),
puder(baby love),
olje za kožo(nivea),
dudice(Nuk),
tetra plenice(10kom. aladin),
plenice(fixies).

Nameravam se kupit krtacko za flasko, škarjice za nohteke,hladilno kremico,70%alkohol ali fiziolosko razt. .:)Kje to nabavit in katere izdelke tocno priporocate:zmeden2:

Kaj druga se rabim ali je to dovolj za začetek?:zmeden:

Hvala za pomoč, lp:rozica:

nina:nosecka:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
30.3.2005 16:34:31   
Tina&Dean
Hladilno kremico ti je najboljše kupit od Bubchen.Majo pa jo v Baby centru, dm,... pa vse ostale stvari tudi.:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.3.2005 18:50:33   
Teni_
Za umivanje kupi raje milo(trdo) od nivee. Jaz sem imela tekoče, pa mi je patronažna rekla, da je boljše trdo. Ne me vprašat zakaj(menda zaradi alergij). Fiziološko in alkohol je najboljše kupit v lekarni, pa ti bodo tam povedali katero. Škarjice za nohte lahko kupiš tudi v lekarni, krtačko mislim, da imaš tudi v otroških trgovinah. Drugače pa boš mogoče lahko kaj odnesla tudi iz porodnišnice(tiste vatice s katerimi čistiš popek, lahko pa še nabaviš vato(navadno), da z njo umivaš otroka(tako je v porodnišnici). Hm, še kaj? Malo sem že pozabila. Če se še kaj spomnim ti napišem.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.3.2005 21:18:07   
Anonimen
mojcaH hvala hvala!:bravo:nasveti so dobrodosli ja!:)

btw: :love:nova slikica!:love:kak smo lepi!:love:9nebesa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
30.3.2005 21:51:55   
Urška*
Če imaš Nukovo flaško,, kupi Nukovo ščetko, sicer pa imam jaz tudi Nuk flašo, pa Aventovo krtačo, pa je OK.Ker so Nukove flaške zdaj širšre in gre z aventovo krtačko tudi umit.
Fiziološko raztopino sem jaz kupila kar v BC od Niveje.

JAz ti priporočam da kupiš olivno ali pa mandljevo olje, ne pa od Niveje. Vsaj na začetku ga maži s tem potem pa boš vidla če mu bo odgovarjalo tisto od niveje. Vsaj tako so meni priporočali. Sem probala malega z nivejinim oljem namazat, pa mu ni pasalo na kožo, ker ima zelo občutljivo. No, po želji, to je pač moje mnenje. Saj v porodnišnici imajo tudi olivno.

Drugače pa še poglej sem, če ti kaj manjka(malo sem že tečna s tem, ampak vseeno, meni je bilo v veliko pomoč):

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=34801&idk=100&stSporocil=14

Uživaj in lp:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.3.2005 7:59:44   
Lana_s
Mislim da še rabiš nosno pumpico. Škarjice za nohte lahko kasneje kupiš, ker novorojenčku ne smeš še rezat nohtekov ampak jih odgriznit.
Po moje je potem to to in je dovolj za začetek.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.3.2005 8:42:23   
pravljica
jaz sem nohtke od začetka ščipala s ščipalcem...tole s škarjami mi nikoli ni šlo od rok :zmeden:
milo pa res kupi trdo...naša je še po nekaj letih dobila neke pikice po telesu in je zdravnica rekla, da od tekočega mila (baje se težje spere kot trdo milo)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.3.2005 8:50:16   
Rozalija
Meni je bilo fino hladilno mazilo, ki ga mešajo v lekarni.

Fiziološka in alkohol pa takole. Oboje se nuca za čiščenje popka. V lj čistijo z fiziološko, v kr pa z alkoholom. Tako da je dosti če kupiš le eno stvar. Alkohol pri dojenčku za druge zadeve ne rabiš več, fiziološko pa imaš lahko za kapnit v nosek če je prehlajen, da spuha ven smrkl (meni to ni potegnilo). Torej je kupovanje obojega nesmiselno.

Milo sem jaz imela najprej trdo, pri prb 3m sem pa prešla na tekoče.

Pa kmalu boš rabila tudi kakšno kremico za sonček, ker so dojenčki tako občutljivi in jih je treba mal namazat.

Prav veliko kozmetike ne rabiš, za začetek imaš dovolj milo, olje (temenice, suha koža) - olivno ali mandljevo, hladilno mazilo in fiziološko. stalo kupiš po potrebi, če pač potrebuješ. Mi še sedaj uporabljamo le kremco za obraz in za sonce/veter, aja pa sedaj že šampon.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.3.2005 9:05:13   
malika
Rabiš še; kot so napisale trdo milo; olivno ali mandljevo olje, vato, 10tetra plenic bo premalo(lahko jih kupiš v DM-tam so najcenejše in čisto OK).
Za škarjice glej, da so čimtanjše, drugače ne bo šlo nohtov rezat; aspiratorček za nos je sicer super, ampak ga takoj na začetku ne smeš uporabljat; fizioliška in alkohol, dobiš v lekarni; s tem da imaš 1 dcl alkota čisto dovolj.Fiziološke pa tudi vzami najmanjšo embalažo.

Hladilno mazilo in mazilo za ritko pa ti iz izkušenj priporočam Baby val-Mb lekarne. Vzami kar veliko pakiranje, ker ga boš itak zelo rabila.
Pa zase ne pozabi na kremo za bradavice(lanolin multimam ali avent; bepantena za bradavice ne kupuj, ker si ga moraš pred dojenjem sprat)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.3.2005 18:09:56   
Anonimen
ali pozna katera babylove skarjice za nohtke??:zmeden:

hvala za info!:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
31.3.2005 18:14:00   
Anonimen
aja malika--kaj ta baby val ni alergna ali kaj podobnega?lahko na zacetku taveliko vzamem?da nebo baby obcutljiv na njo?:zmeden2:
btw: ali se naj kupi skatlica za dudico ali ne? ?:zmeden2:

lp:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
31.3.2005 19:01:15   
Teni_
Ja, nova slikica. Hvala za pohvale.

Škatlico za dudo pa kakor želiš. Mi je nismo imeli. Ja, za olje sem pa že pozabila. Mi smo tudi imeli mandljevo.

LP,
Mojca :nosecka:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?