|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IVF pri dr. Rešu
23.11.2008 17:36:23   
Anonimen
Pozdravljene,

ta teden imava s partnerjem težko pričakovan prvi posvet pri dr. Rešu.
Ker resnično želiva čimprej v postopek IVF-a (skozi sva že dala vse preiskave) me zanima, kaj lahko pričakujeva od prvega posveta? Je kakšna možnost, da se bo cel postopek zgodil v roku enega meseca? Seveda samoplačniško.

Kakšne izkušnje imate z dr. Rešem in njegovimi čakalnimi vrstami?

V upanju na čimprejšnjo user posted image  vas lepo pozdravljam.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: IVF pri dr. Rešu
23.11.2008 18:02:53   
Anonimen
Če ne preostane drugega kot IVF in ste se o tem že pogovarjali, potem lahko štartaš cca. 7 dni pred predvideno M. Je pa vprašanje, kako bo, ker ne dela cel december.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.11.2008 18:48:29   
lučka 25
Na posvetu boste pregledali in se pogovorili o vsem kar sta že dqal skozi. Tvoj bo gotovo še enkrat pri njem opravil spermiogram, ki si ga boste skupaj ogledali. Imejta pa vse zapisano, kaj sta že opravila in vsaj okvirno kdaj. On ima rad, da so informacije popolne in, če boš imela vse zapisano, mu boš olajšala delo, pa še zelo bo vesel. Potem pa se boste dogovorili kako naprej. Lhko bosta štartala že takoj, ampak šele januarja, ker decembra bo naredil malo pauze. In sicer, hitro bosta prišla na vrsto samo samoplačniško. Pride pa postopek IVF z zdravili vred okoli 1100€ (malo manj kot 300€ so zdravila in 800€ postopek).

Dobro opravita na posvetu in upam, da se boste dobro dogovorili.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.11.2008 20:50:02   
misojka
Meni so rekli, da gre Res na dopust 12. 12.  tako, da ce pride user posted image do takrat lahko morda zacneta celo prej user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.11.2008 11:06:36   
anci banci
če ni druge možnosti kot IVF boš samoplačniško takoj v postopku (7 dni pred pričakovano user posted image  boš začela že z zdravili)

(odgovor članu misojka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.11.2008 19:52:28   
punčkica
Pozdravljene!

Dr.Reš sigurno ne deladecembra? To se pravi če dobim user posted image  tam okoli 6.12. me nebi vzel verjetno v postopek? Samoplačniško seveda?

Lp

še vedno čakamo na pikico.....

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.11.2008 10:43:42   
Shuka
Tko je blo rečen dekletom, ki naj bi tudi šle v postopke ne glede na to al je samoplačniško al ne, da decembra ne bo delal, vse se zdej prijavljajo za januar, če si pa v dvomih pa pokliči v center v Dravlje pa boš izvedela iz prve roke.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu punčkica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.1.2009 14:17:12   
Anonimen
pozdravljene...

vidim da nekatere še kar dobro poznate potek dela pri dr.Rešu. Ali je katera imela tudi postopek IVF pri njemu? je dobivala inekcije-zdravila 7dni pred M?

(odgovor članu Shuka)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
28.1.2009 10:24:26   
anci banci
jaz sem imela ICSI postopek pri dr.Rešu in sem zdravili začela 7 dni pred predvideno user posted image ...
ampak nisem si dajala inekcije temveč sem imela Superfact spray in sem si ga morala vpihavat v nos

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.1.2009 22:23:25   
punčkica
Kaj če prvi postopekpri Dr.Rešu ni bil uspešen (samoplačniški), si pptem čez tri mesece avtomacko preko koncesije ali kako on to potemnaredi? Vsaj jaz sem ga tako razumela na prvem razgovoru. Če katera ve naj mi prosim opiše kako je z naslednjim postopkom pri njemu. Hvala user posted image

Lp

še vedno čakamo na pikico.....

Neposredna povezava do sporočila: 10
30.1.2009 9:52:06   
anci banci
Punčka... meni je tudi tako rekel ampak nama potem ni bilo potrebno iti ponovno v postopek ... naroci se pri njemu za pogovor, da se zmenite za naprej

(odgovor članu punčkica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.2.2009 17:32:47   
Elysabeth
Kolikšna je pa drugače čakalna doba pri dr. Rešu (na napotnico)?

Neposredna povezava do sporočila: 12
12.2.2009 20:35:10   
feb 75
midva sva čakala 3 mesece...ravno danes sva bila pri njemu in mi dal vse potrebno za naprej...

(odgovor članu Elysabeth)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.2.2009 20:36:40   
spelka12
Midva sva šla 3x na zdravstvo, pa sva obakrat takoj začela, še isti mesec. Pomojem kokr ma reško dan user posted image .

(odgovor članu feb 75)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.2.2009 8:23:12   
a.jrad
Midva greva samoplačniško, sva čakala 1 mesec na prvi razgovor in drug teden začnem s špikami; imava pa IVF in plačava 800,00 € + 120 € merional špike + 50 € utrogestan

lp

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?