Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: A hodite kaj na predavanja in sestanke? 21.11.2008 17:12:04
|
|
|
|
fricka
|
Saj nas zanimajo, ampak ob štiih in ob sredah v našem vrtcu ni najboljši termin.
|
|
|
|
RE: A hodite kaj na predavanja in sestanke? 21.11.2008 17:23:44
|
|
|
|
barbara b
|
Hodim na vse sestanke in na vsa predavanja. Vsakršne informacije so dobrodošle. Saj zato sem pa tudi na RR.
|
|
RE: A hodite kaj na predavanja in sestanke? 21.11.2008 18:24:00
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Tudi jaz bi šla na predavanja, če termin ne bi bil sredi službenega časa... Za sestanke si pa že moram čas vzet, čeprav so prav tako med službo .
< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 21.11.2008 18:25:03 >
|
|
[Brisano sporočilo] 21.11.2008 20:04:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: A hodite kaj na predavanja in sestanke? 21.11.2008 20:27:37
|
|
|
|
Mišni
|
Jaz grem ful rada na take stvari, smao v Kranju tega ni, kaj šele v našem nekdanjem vrtcu. No, eno predavanje je tik pred koncem bilo.
|
|
RE: A hodite kaj na predavanja in sestanke? 21.11.2008 22:05:16
|
|
|
|
Nika v službi
|
Ja, križ je predvsem s prezgodnjo uro teh predavanj. Jaz sem ta problem že izpostavila, ampak ne trzajo. Na sestanke našega oddelka, govorilne ure, roditeljske, ipd. pa redno hodim.
|
|
RE: A hodite kaj na predavanja in sestanke? 21.11.2008 22:14:53
|
|
|
|
Freycha
|
predavanja? verjetno to ne velja za jaslične skupine, ne? al smo pa mi preveč zabačeni, al pa jaz neizobražena, sam kakor je meni znano, pri nas ni nobenih predavanj, sicer bi zagotovo vsakič tam visela hehehe
|
|
|
|
RE: A hodite kaj na predavanja in sestanke? 21.11.2008 22:18:29
|
|
|
|
Anonimen
|
mi mamo tud kar nekaj tega, pa same fajne teme vpliv prehrane na zdravje otrok, pa o vzgoji, samostojnosti, kako otroka pripravit na veliki svet...takšne stvari, kr zanimivo pa vedno ob 17ih, tko da tud ni taka nemogoča ura. se kar potrudijo, no.
|
|
|
|
RE: A hodite kaj na predavanja in sestanke? 21.11.2008 22:26:46
|
|
|
|
Doll
|
ne hodimo
|
|
|
|
RE: A hodite kaj na predavanja in sestanke? 22.11.2008 7:50:35
|
|
|
|
Dejča
|
Ja, ponavadi hodim na vse - na sestanke tako ali tako - če ne greva oba z možem, gre vsaj eden - na predavanja pa ponavadi tudi, razen če kaj vmes ne pride - večinoma so prav fajn - je bilo pa zadnjič eno, na katerem predavateljica ni bila ravno pravi biser - same takšne stvari, ki so že od nekdaj znane - nič novega, pa še pripravljena ni bila najboljše. Moj je vmes vstal in šel raje k frizerju .
|
|
|
|
RE: A hodite kaj na predavanja in sestanke? 22.11.2008 8:08:12
|
|
|
|
cv105
|
Hodimo.
|
|
|
|
RE: A hodite kaj na predavanja in sestanke? 22.11.2008 8:51:11
|
|
|
|
dskubin
|
Hodimo. Zadnjič je imel cel vrtec (22 skupin), pa nas je blo mogoče 20 staršev
|
|
RE: A hodite kaj na predavanja in sestanke? 22.11.2008 11:34:15
|
|
|
|
tjašun
|
Seveda vedno. Se potrudim, zase in za punci, kdaj slišiš tudi kaj takega, kar ti ne paše .
|
|
|
|
RE: A hodite kaj na predavanja in sestanke? 22.11.2008 20:03:11
|
|
|
|
skuštrana
|
Mi2 hodiva. In je prav fajn.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?