Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj rezultati bioresonance 20.11.2008 22:24:57
|
|
|
|
dolenjka
|
Mi lišajev nismo imeli, je pa res, da nismo bili hud primer alergije na KM, bolj kontaktno se je kazalo, pa kakala je zelo veliko in ni pridobivala na teži. 14 dni po testiranju, ki je pokazalo da je KM BP že jemo jogurte in skuto. Smo pa začeli tako, da sem jaz malo po malo pojedla (še dojim), zdaj pa tudi ona že in ni težav
|
|
RE: kdaj rezultati bioresonance 21.11.2008 5:55:14
|
|
|
|
Tisana
|
Mi smo imeli pa dober teden po zaključenih terapijah bioresonance pregled in je pokazalo (izvidi krvi), da ima pupa še vedno alergijo na KM, ne glede na vse tiste drage terapije
|
|
RE: kdaj rezultati bioresonance 24.11.2008 12:13:07
|
|
|
|
manja143
|
Pozdravljena, nam je Bioresonanca zelo koristila in zdaj že lahko jem vse (še vedno dojim). Lišaji so se odpravili ob pomoči krem (jih je več in različnim doječnkom pašejo različne - nam aderma). Naša pupa je zelo dobro spfrejela te terapije in jih lahko še samo svetujem naprej. Verjetno je pa različno od terapevta do terapevta... lp
|
|
|
|
RE: kdaj rezultati bioresonance 24.11.2008 18:31:56
|
|
|
|
lana38
|
Tisana, alargeni so v krvi prisotni še 6 mesecev po terapijah in lahko izvidi uradne medicine kažejo na alergijo, ki je več ni. LP
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?