|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   je normalno
20.11.2008 19:54:08   
Anonimen
že eno uro se miuser posted image  tako obrača da mi trebuh zatrdi..in na mehur zelo pritiska a bi lahko bilo kaj narobe da se tolikokrat obrne??sem pa v 22 tednu!user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: je normalno
20.11.2008 20:07:30   
Akil
To je vse normalno. Takšne stvari se tudi meni trenutno dogajajo.  Brez skrbi, bebi ima še toliko prostora, da lahko dela salte in to seveda izkoriščauser posted image

Živi vsak dan, kot da je zadnji. Enkrat boš imel prav!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.11.2008 20:11:59   
MILU1
ni panike. mali ima žuruser posted image

(odgovor članu Akil)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.11.2008 20:24:17   
Anonimen
ja ampak seveda me je skrbelo..ker me je tako bolelo da sem se vlegla..nič ni pomagalo...vseeno mi je trebuh bil trd...pa kot bi ritko ven rivalo.zakaj to boli??pri porvem me ni tako..že sem hotela v bolnico klicat...zdaj se umirilo..ni več trebuh napet...sem se bala če bi popadki bili al kaj...no še vedno se obrača-to do sedaj še ni delalo..uhuser posted image

(odgovor članu MILU1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
20.11.2008 21:25:05   
Anonimen
ja pa naj še povem da me je 4 letni sin zeelo razjezil in sem bila živčna.in mi je potem začelo vse otrdevati...obračalo se zelo in je bio trebuh trd...ne vem kaj naj si mislim..upam da je vse ok...a je možno da take salte dela??user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
20.11.2008 21:57:48   
temtem
Zakaj si pa Anonimna?

temtem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.11.2008 22:10:04   
Anonimen
kar tako....ne vem..anonimna pač...zakaj?

(odgovor članu temtem)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
21.11.2008 14:12:28   
Anonimen
evo me..sem prišla od g ki pravi da se tako obrača.malo me je skrbelo pa sem šla na pregled..hvala bogu je vse ok.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
21.11.2008 15:27:00   
tosja
Pri lažnih popadkih ti tudi trebuh otrdeva.

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.11.2008 21:07:51   
Anonimen
točno sem čutila kako se je user posted image  obrnil...in potem vse trdo..možno je tudi da je ritko in hrbtenico ven tiščao..ali??kajti čutim kako se obrne in potem vse trdo kot kamen...pod popkom..no g pravi da sem lepo zaprta,tako da pomoje ni panike.in da se posteljica še lepo gor drži da je zalepljena...kaj pa v proimeru če se odlepi??kako je potem?upam da z mojimuser posted image zdrživa do pdp..držite pesti.lp anonimna1

(odgovor članu tosja)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
21.11.2008 21:47:11   
cupacups
lahko da je to ritka....ampak če te boli in pritiska na dol, in maš občutek da ti bo popek skočil ven, potem imaš lažne popadkeuser posted image
ki pa niso nevarni , če se takrat umiriš..oz se vsedeš....če pa se bo to stopnjevalo pa lepo pokliči v dežurno pa povej....lahko da dobivaš popadke..nočem strašituser posted image ampak nikoli ni odveč poklicat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?