|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Je to normalno???
20.11.2008 9:38:03   
Anonimen
Živjo punce...

moj problem je naslednji: s fantom sva skupaj 4 leta in pol, čez dobra dva meseca pričakujeva prvega otročička. Pred kratkim sem imela po pregledu manjše krvavitve. Zelo sva se ustrašila, vendar ni bilo nič hudega. Od takrat fant noče imeti z mano več odnosov. Tudi ko se zelo trudim okrog njega, me hladno zavrne. To traja že več kot en mesec, in očitno tudi do poroda ne bo nič.

Se vam zdi to normalno ali menite, da vzrok tiči drugje?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Je to normalno???
20.11.2008 9:44:22   
Anonimen
Ja men se zdi čist normalno.
Človeka je pač strah za svojega otroka in zate.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.11.2008 9:47:58   
danijela in taja
halo pomoje je to normalno....ker se boji da bo kej naredil tebi in otročku....uglavnem strah ga je .....pri nas je bla podobna situacija....tak je moj men razložu in sem ga razumela ....po porodu in vsem ko sm se porihtala je zopet komaj čako....tko da ne se sekirat.......nič takega to ni....čist ok....boljš ko da bi te pa skoz silo pa recimo tebi ne bi blo al bi te blo strah....to je moje mnenje...lp

za deseto obletnico sva prejela najlepše darilo.....najino sončico Tajo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.11.2008 9:49:28   
katra55
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca

Ja men se zdi čist normalno.
Človeka je pač strah za svojega otroka in zate.

Se strinjam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.11.2008 9:58:51   
Anonimen
Seveda je normalno. Nenormalno bi bilo, da bi te silil v odnos čeprav bi vedel za krvavitve in povrh vsega še kuhal mulo ker nebi dobil.

(odgovor članu katra55)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
20.11.2008 10:00:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu katra55)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
20.11.2008 10:19:44   
Anonimen
Kdo pa pravi, da ni komunikacije?? Saj sem ga vprašala in mi je odgovoril, da mu ni, ker se boji da bi bilo kaj narobe z user posted image ...meni je pa vseeno malo tako tako, saj je bila tista krvavitev lažni alarm, poleg tega pa nosečnost poteka normalno in jaz si odnosov zelooo želim. Malo mi je pač čudno.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
20.11.2008 10:23:16   
Anonimen
in mi je odgovoril, da mu ni, ker se boji da bi bilo kaj narobe z

Ja no. Saj ti je odgovoril. Jaz tudi nebi mogla seksat če bi me blo strah za otroka.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
20.11.2008 10:24:58   
uwaga
To ni nič hudega in nič čudnega, taki so. Zato jim pa rečemo moški in ne ženske.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.11.2008 10:28:17   
Anonimen
Tebe zdele tud hormoni mal dajejo pa čist drugač sprejemaš to kot kdo drug user posted image

(odgovor članu uwaga)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
20.11.2008 11:01:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
20.11.2008 11:13:52   
MILU1
Nenormalno se mi zdi , da je tebi tolko do sexa, čeprav lahko spolni odnos proti koncu nosečnosti sproži porod. Če je to dva tedna prej O.K. ampak dva meseca prej???

Ne vem no, jaz bi verjetno v takem primeru opustila sex...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.11.2008 11:17:41   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: MILU1

Nenormalno se mi zdi , da je tebi tolko do sexa, čeprav lahko spolni odnos proti koncu nosečnosti sproži porod. Če je to dva tedna prej O.K. ampak dva meseca prej???

user posted image

(odgovor članu MILU1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.11.2008 12:39:16   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

user posted image

Nisem še slišala, da lahko spolni odnos sproži prezgodnji porod in to 2 meseca prej, če je vse v nosečnosti redu tako kot pri njimauser posted image user posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.11.2008 12:46:09   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Seveda je normalno. Nenormalno bi bilo, da bi te silil v odnos čeprav bi vedel za krvavitve in povrh vsega še kuhal mulo ker nebi dobil.

Ja.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.11.2008 13:07:48   
ronja
Po moje je tudi normalno. Saj na splošno, če kaj krvaviš, ti niti g. ne dovoli spolnih odnosov. Predno se naslednjič trudiš okoli njega, rajši vprašaj g., če se sploh smešuser posted image . Če pa je res vse ok in je samo kaka žilica v nožnici počila, pa je sicer nosečnost popolnoma normalna, pa seveda smeta seksat po mili volji.

Midva ne smeva spat skupaj ravno zato, ker sem krvavela (pa je bila kar štala, ne samo žilica v nožnici, amapk odstop posteljice, sem očitno malo preterala...) pa se zdaj lubi tudi ornk poljubljat noče, ker mu je potem težko zdržat, noče pa nekaj napol, ker pač on meni ne sme ne vem kaj počet... Bomo počakali in potem nadoknadili. saj zadnje 3 tedne vama bojo seks celo priporočaliuser posted image , pa ga vzemi takrat na pregled, da mu to g. razloži, pa bo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.11.2008 14:54:25   
MILU1

user posted image

KAJ JE VOLGA??

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.11.2008 14:56:55   
MILU1
IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

user posted image

Nisem še slišala, da lahko spolni odnos sproži prezgodnji porod in to 2 meseca prej, če je vse v nosečnosti redu tako kot pri njimauser posted image user posted image

ŠE ENKRAT preberi post!  Punca je imela krvavitev. V takem primeru ti tudi ginekolog odsvetuje spolne odnose. IN da, spolni odnos lahko povzroči  oz. pospeši odpiranje MV.

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 18
20.11.2008 15:06:18   
ronja
Punca je imela krvavitev. V takem primeru ti tudi ginekolog odsvetuje spolne odnose. IN da, spolni odnos lahko povzroči oz. pospeši odpiranje MV.

Milu, krvavitve nastanejo iz več razlogov: nekateri so res hudi in takrat ti g. navadno že sam pove, da s seksom ne bo do nadaljnega nič, nekateri pa niso zaskrbljujoči (g. naj bi to bil sposoben ugotovit) in takrat lahko živiš normalno (tudi spolno) življenje dalje... Če ji g. ni nič rekel, verjetno lahko vse počne, bi pa tudi jaz za vsak slučaj vprašala.
Spolni odnosi res lahko povzročijo odpiranje MV, vendar šele v zadnjih 3 tednih in samo, če je plod že pripravljen zato, ker je to precej hormonsko nadzorovano.

če pa je nosečnost rizična, seveda ne smeš imeti spolnih odnosov, ker bi takrat lahko kaj čisto mehansko sprožilo prezgodnji porod, ker je pač vse skup bolj občutljivo. Ampak ne pomeni vsaka manjška krvavitev (napisala je, da je bil lažni alarm) rizične nosečnosti. In 2 meseca pred koncem nosečnosti lahko zdrava nosečnica veselo seksa, če ji paše, pa ne bo nič narobe.

(odgovor članu MILU1)
Neposredna povezava do sporočila: 19
20.11.2008 15:09:28   
MILU1
o.p.p.  zame ni zdrava nosečnica nobena, ki se ji kadarkoli in kakorkoli med nosečnostjo pojavi krvavitev!!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   [Brisano sporočilo]
20.11.2008 15:14:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MILU1)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
20.11.2008 15:28:03   
ronja
o.p.p. zame ni zdrava nosečnica nobena, ki se ji kadarkoli in kakorkoli med nosečnostjo pojavi krvavitev!!

zate ne, za večino ginekologov pa. V nosečnosti nabreknejo sluznice in zato včasih poči kaka žilica v nožnici - iz istega razloga kot nam v user posted image večkrat poči kapilara v nosu in se nam vsuje kri iz nosa. Če je razlog krvavitve to, potem ni nobenega razloga za strah.

(odgovor članu MILU1)
Neposredna povezava do sporočila: 22
20.11.2008 16:24:58   
MILU1
ma daj!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 23
20.11.2008 18:46:00   
čipka
vidim, daje tale naša "tanova Milu1" ful pametna...
sicer pa..tako kot je napisala ronja..med nosečnostjo znajo nabreknit sluznice in poči kakšna žilica ali kapilara. no..naj dodam link da ne pišem predolg

http://www.ztm.si/res/publication/980.pdf

no, da odgovorim anonimni, tudi mene je moj user posted image zadnje 3 m.nosečnosti tut odklanjal, je reku da se ne more "skoncetrirat", ko vidi trebuhuser posted image , ne skrbi, po porodu bo sigurno bolje!  Pa srečno! user posted image

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu MILU1)
Neposredna povezava do sporočila: 24
20.11.2008 18:50:50   
Anonimen
V nosečnosti nabreknejo sluznice in zato včasih poči kaka žilica v nožnici

Aha, tega pa nisem vedela.
Kaj vse se clovek nauci. Skoda, da ne bom vec noseca user posted image .

Anonimna, povej to svojemu partnerju, mogoce pomiris njegov dvom in strahove.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?