Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj nastopim porodniško 19.11.2008 21:03:17
|
|
|
|
jernejav
|
Jaz imam PDP 7.4.2008 ampak še nisem niti razmišljala kdaj nastopim z porodniško, bom jutri šefico vprašala.
|
|
RE: Kdaj nastopim porodniško 19.11.2008 21:03:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Porodnisko nastopis na dan 11.3.
|
|
|
|
RE: Kdaj nastopim porodniško 19.11.2008 21:06:26
|
|
|
|
Anonimen
|
No kul, da je dal 10.3. Jaz sem pes racunala en dan kasneje in sicer: 21 dni v marcu +7 dni v aprilu
|
|
|
|
RE: Kdaj nastopim porodniško 19.11.2008 21:12:48
|
|
|
|
krfjolca
|
No, če je 10., pol je kul. Mi pa delodajalec ne more podaljšati, ker 11. pride nazaj s porodniške kolegica, ki jo jaz nadomeščam. Ne vem pa, če se da kaj s sorazmernim delom dopusta podaljšati - mislim, ali sploh lahko imam dopust po tistem, ko ona že pride nazaj, ali ne ...
|
|
RE: Kdaj nastopim porodniško 19.11.2008 21:17:43
|
|
|
|
klavdiy4
|
Ja odvisno tudi koliko dni pred PDP-je ti napiše porodniško, saj sta dve možnosti... 28 ali 42 dni pred PDP-jem
|
|
|
|
RE: Kdaj nastopim porodniško 19.11.2008 21:19:56
|
|
|
|
Anonimen
|
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp Nisem cisto prepricana, da racuna prav, ker ne uposteva, da imajo meseci 30 ali 31 dni. Na tvojem mestu bi se o tocnem datumu pozanimala se na tvojem CSD.
|
|
|
|
RE: Kdaj nastopim porodniško 19.11.2008 21:20:02
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: klavdiy4 28 ali 42 dni pred PDP-jem nič več. porodniška nastopi 28 dni pred PDP-jem
|
|
|
|
RE: Kdaj nastopim porodniško 19.11.2008 21:23:27
|
|
|
|
N _ B
|
Ne vem pa, če se da kaj s sorazmernim delom dopusta podaljšati - mislim, ali sploh lahko imam dopust po tistem, ko ona že pride nazaj, ali ne ... Po moje lahko dopust koristiš, dokler si v delovnem razmerju. Po izteku pogodbe ne. Ker, če bi ti delodajalec to dovolil (ali dopust ali pa da še 11. delaš) se smatra pogodba za DČ kot pogodba za NDČ. Naj me katera popravi, če se motim. Vsekakor pa pokliči na CSD. A z g se pa ne bi mogla zmenit, da ti za en dan prestavi PDP na potrdilu za CSD?
|
|
|
|
RE: Kdaj nastopim porodniško 19.11.2008 21:44:56
|
|
|
|
krfjolca
|
G mi je šel na roko za 1 teden. Pravega imam 15. 4.
|
|
RE: Kdaj nastopim porodniško 20.11.2008 14:45:51
|
|
|
|
sazi
|
Porodniško začneš z 11.3, pogodbo imaš do 10.3. - po mojem ni nobenega problema, saj ni vmes nobenega dneva prekinitve. Kdo ima pravico do starševskega nadomestila? Tiste osebe, ki imajo pravico do starševskega dopusta in so bile zavarovane po tem zakonu pred dnevom nastopa posamezne vrste starševskega dopusta; Dopust lahko koristiš samo v času zaposlitve. Variante 28 ali 42 dni NI VEČ. Porodniška nastopi 28 dni pred PDP. Glede prehoda služba/porodniška pa le preveri na CSD, samo po mojem, ne bi smelo biti problema, saj piše, da moraš biti zavarovan dan pred nastopom porodniške, kar pa ti dejansko še boš.
|
|
|
|
RE: Kdaj nastopim porodniško 22.11.2008 10:31:54
|
|
|
|
krfjolca
|
Hvala za odgovore. Bom preverila še na CSD. Če pa ne bo v redu, bom pač prosila ginekologa za še en dan "fore".
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?