Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 21-28 oz. zadnji teden cikla 20.11.2008 7:10:33
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Athina A je še kateri takoooo zeloooo mučno v zadnjem tednu cikla? Pri meni je že kar nekaj krogov naokrog, pa imam ta mesec spet nove nosečniške znake ... A sem fenomen ali se še kateri to dogaja? men je blo katastrofalno,sem bila drugače skoz mirna,kak se pa je približeval datum,ko naj bi M prišla,sem pa bila nervozna. tolk,da veš,da nisi edina.
|
|
RE: 21-28 oz. zadnji teden cikla 20.11.2008 9:30:55
|
|
|
|
Athina
|
Hvala spps, sploh ne vem, kako naj se koncentriram v tem zadnjem tednu ... Mislim, da bi vsaki, ki se trudi zanosit in njenemu partnerju med ovulacijo zavarovalnica morala častit vsaj 5 dni v toplicah, zadnji teden cikla pa bi nam morali častiti kak adrenalinski teden, da res nimaš časa razmišljati o tem ...
|
|
|
|
RE: 21-28 oz. zadnji teden cikla 20.11.2008 9:48:14
|
|
|
|
Anonimen
|
ne bi bilo slabo. drugače pa, ja, tud pri meni je bilo tako.
|
|
|
|
RE: 21-28 oz. zadnji teden cikla 20.11.2008 10:14:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Athina Hvala spps, sploh ne vem, kako naj se koncentriram v tem zadnjem tednu ... Mislim, da bi vsaki, ki se trudi zanosit in njenemu partnerju med ovulacijo zavarovalnica morala častit vsaj 5 dni v toplicah, zadnji teden cikla pa bi nam morali častiti kak adrenalinski teden, da res nimaš časa razmišljati o tem ...
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?