Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: refluks je, refluksa ni 19.11.2008 10:07:24
|
|
|
|
Sonnja
|
Ja tudi pri nas je tako. Je že blo tak hudo, da sem ga mislila pri pediatrinji naročat, da vidi ali bi mu dali zdravilo ali ne pa je potihnilo. zdaj že približno tri tedne ful malo poliva, mogoče čaj drugače pa skoraj nič ne in upam, da tak ostane da se ne poslabša.
|
|
|
|
RE: refluks je, refluksa ni 19.11.2008 11:42:54
|
|
|
|
Tisana
|
Definitivno: Glede na to, da ima 11 mesecev, me zmeri znova "pobije", ko spet začne polivat, saj bi si valjda človek mislil, da bo do zdaj že mimo
|
|
RE: refluks je, refluksa ni 19.11.2008 16:17:17
|
|
|
|
SpeliG
|
Poznano. Sem mislila, da je že čist konec, že en čas nobenga polivanja, celo lahko uvedli tekočino (prej ni bilo šans...).Pa se mi je pred kakšnim tednom ponoči začela davit z mlekom, ker ni spala v svoji dvignjeni v posteljici, ampak pri meni (je bila tisti dan cepljena in je imela vročino). In žalostno spoznanje, ni še konec...Tudi polivanja je spet več, ampak je pa tut mnogo bolj aktivna, tako da se mi zdi normalno. Sej bo!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?