Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
27.dan od inseminacije in že danes izcedek!!! 29.3.2005 15:17:18
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pozdravljene!!! Tako sem bla optimistična tako ste mi vse skupaj držale :miska::miska::miska::miska:,vendar vam moram pač sporočiti žalostno novico :((:((:((,danes zjutraj se mi je pojavil izcedek kot pred vsako :hudicek:. Punce vendar sem pač optimistična dalje,če ne bo drugič bo pa pač tretjič ratalo.Veste venr bom zdravnico v MB kljub temu vprašala naj mi razloži zakaj sem imela take bolečine,...zakaj take znake,ki so sedaj neresnični.Veste kaj svetujte mi naj zvečer kljub izcedku spet še vzamem Dabraston ali naj kar prekinem?Veste,če ne bo ratalo tudi ne v drugem poiskusu se bom kar odločila,da bom v začetku junija šla na tretja,kajti preveč je ta prvi bil za moje telo naporen,,...In tudi na koncu junija se že z mojim :love: bova počasi odpravljala na morje in mogoče se bo pa prav v tretje prijelo,kajti pol bom še samo mislila na dopust,na stvari,ki jih bova imela s sabo,...Prosim vas za pameten nasvet! Vsem lep pozdrav in pišite kaj! Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
27.dan od inseminacije in že danes izcedek!!! 29.3.2005 15:59:30
|
|
|
|
Gina
|
Čakaj, zdaj ne razumem, 27. dan od inseminacije, ali od M? NIč ne obupaj, dokler ni M, je še upanje. Vzami še progesteron, ali kaj imaš...pa boš videla. Lahko bo M, lahko pa tudi ne. Nič drugega ne moreš, kot čakat. Držim pesti zate.:miska::miska::miska:
|
|
|
|
27.dan od inseminacije in že danes izcedek!!! 29.3.2005 16:37:45
|
|
|
|
Sulfinija
|
27.od menstruacije.Se pravi Dabraston bom vzela in vseeno naredila test 1.04. LP Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?