Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
mejl za lunino ovulacijo 29.3.2005 11:50:01
|
|
|
|
Skye
|
jaz sem ga že dobila...sam bi si tud sama lahko izračunala. Bistvo je to, da si pogledaš kakšna je bila luna na dan tvojega rojstva...in potem imaš vsak mesec L.O., ko je luna v istem položaju, kot je bila na dan rojstva:zmeden2:
|
|
|
|
mejl za lunino ovulacijo 29.3.2005 11:53:10
|
|
|
|
dadica
|
jaz nisem dobila odgovora!
|
|
|
|
mejl za lunino ovulacijo 29.3.2005 12:10:58
|
|
|
|
Mikec
|
Sej da dobis mejl traja ene tri dni je pa tako kot je rekla skye, tako da samo ugotovi lunino meno v kateri si se rodila in to je to... LP :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
mejl za lunino ovulacijo 29.3.2005 12:40:08
|
|
|
|
sera
|
:)Jaz, sem tudi dobila mej. O mi kaže 30.3. Ker sem kontrolirala o s testi, bo kar točno, mogoče malo prepozno. Testi mi kažejo o med danes in jutri, lunina ovulacija pa mi kaže 30.3. Tolk...:)
|
|
|
|
mejl za lunino ovulacijo 29.3.2005 12:42:42
|
|
|
|
tinkamiška
|
Jst sem tut dobila mejl, po dveh dneh, sem pa vedla, na kakšni podlagi ti izračunajo lunino O, samo nisem vedla v kakšnem položaju je bila luna ob mojem rojstvu;) LP, Tinka
|
|
|
|
mejl za lunino ovulacijo 29.3.2005 12:57:29
|
|
|
|
Mikec
|
jaz sem se malo poigrala in jaz ter moj brat svarojena na isto lunino meno mlaj... sestricna je rodila svojo hcerko na isto lunino meno kot je rojena sama... HMMM:sloncek::sloncek:
|
|
|
|
mejl za lunino ovulacijo 29.3.2005 13:37:46
|
|
|
|
bobika
|
Mejl sem poslala že pred tednom. sem poskušala sama izračunat pa ne vem če je prav. Polna luna je bila 5 dni pred mojim rojstvom. A to pomeni da je moja L.O vsak mesec 5 dni pred polno luno, ali 5 dni po polni luni? kaj pa neredne m. oz. dalši ciklus od 40 - 50dni?
|
|
|
|
mejl za lunino ovulacijo 29.3.2005 13:42:10
|
|
|
|
Mikec
|
Bobika baje da menstruacija ne vpliva na lunine ovulacije... ovulacijo pa naj bi imela na isto lunino meno kot si bila rojena torej polna luna + 5 dni. :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
mejl za lunino ovulacijo 29.3.2005 14:45:05
|
|
|
|
MašaS
|
Punce, treba je vedeti, da je glede luninih men pomemben podatek tudi v zvezi z nebesno širino in dolžino. V ZDA je na isti dan lahko druga stopnja lunine mene kot je pri nas (se ne vidi enako)! LP, MašaS
|
|
|
|
mejl za lunino ovulacijo 29.3.2005 15:22:34
|
|
|
|
Skye
|
men so na MON-u podali enake podatke, kot sem jih tud sama pridobila z pomočjo internet strani, ki sem jo podala (rojena sem bila ob polni luni);)....predvidevam, da na MON-u že vedo kaj delajo :zmeden2:
|
|
|
|
mejl za lunino ovulacijo 30.3.2005 7:07:51
|
|
|
|
MašaS
|
Ja, če računaš oboje po enem koledarju oz. oboje po npr. omenjeni internetni strani. Pri meni je npr. podatek naslednji: po našem koledarju sem se rodila cca. 7 ur po zadnjem krajcu, torej imam vsak mesec L.O. 7 ur po zadnjem krajcu (ta mesec je moja L.O. tako 2.4.). Po koledarju na omenjeni internetni strani (ki je pripravljen za ZDA, če se ne motim) pa sem bila rojena 2 dni po zadnjem krajcu in imam (po tem istem koledarju) ravno tako L.O. 2 dni po zadnjem krajcu. Se pravi v tem mesecu enako na 2.4.! No, kaj hočem povedati? To, da ni važno, po katerem koledarju računaš, važno je le to, da uporabljaš ISTI koledar za dan svojega rojstva in izračun luninih ovulacij!! Samo tako dobimo pravilen rezultat. Mimogrede, meni so na MON izračunali ravno tako - 2.4.! Zdaj pa bi vas iz vsega srca prosila, da še zame držite :miska: :miska: :miska: :miska: :miska:, kajti dnevi za :sloncek: naj bi se začeli 3 dni pred L.O. in to je danes!!!!! :bravo: :)- Na :sloncek: :sloncek: :sloncek: :sloncek: :sloncek: ! MašaS
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?