|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Magnezijeve tabletke
29.3.2005 9:21:24   
Majči
Mene pa zanima ali sedaj v nosečnosti pijete kaj magnezijeve šumeče tabletke raztopljene v vodi? Meni so nekatere svetovale da vsaj eno na dan! Glede na to, da sev blizu 9 tedna, mi enostavno ne paše to piti in se prav silim, da spijem. So pa tiste od Krke, v roza škatlici. Ali pijete morda katere druge?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Magnezijeve tabletke
29.3.2005 10:36:28   
tascha
Magnezijeve tabletke v v odi sedaj pijem zadnje dva meseca zaradi krčev. :metulj::metulj:

In to eno na dan. je čisto zadosti, glede na to, da se tudi jaz s pijačo zadnje čase bolj silim!!

kupila pa sem kart tiste v DM okus limona!!

:metulj::sloncek::metulj::sloncek::metulj::sloncek:

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Magnezijeve tabletke
29.3.2005 10:39:01   
bobek05
Pa pomagajo proti krčem? Mene zadnje dneve kar precej mučijo krči (krvaveva izcedka pa nimam)...

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Magnezijeve tabletke
29.3.2005 10:46:35   
Blink1
Meni je G priporočila CaC500 šumeče tabletke za nosečnice. Krči so izginili kot bi mignil. Je pa rekla, da jih imam zaradi pomanjkanja kalcija:zmeden2:

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Magnezijeve tabletke
29.3.2005 10:54:44   
bunkica
Oj!Jst sem pila tiste iz mulerja,so ful poceni pa dobre.Men so ble dobre.Pa še te sem uporabljala:multivitaminske,vitamin c,železove,...

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Magnezijeve tabletke
29.3.2005 11:08:40   
Blink1
Jaz pa takrat nisem upala...če pa na vseh piše da nosečnice ne smejo:zmeden2:

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Magnezijeve tabletke
29.3.2005 11:08:52   
Blink1
ampak po moje škodit ne morejo:rozica:

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Magnezijeve tabletke
29.3.2005 12:50:32   
Anonimen
Ko sem bila v bolnici so mi vse tri dni dajali po eno magnezijevo šumečo tableto in rekli da jo pijem tudi doma.

(odgovor članu Majči)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Magnezijeve tabletke
29.3.2005 17:43:37   
pravljica
baje magnezijevih tabletk ne moreš nikoli preveč vzet...kar telo ne porabi, se izloči...jaz jemljem 3 na dan, lahko bi tud več...ampak krče imam pa vseeno :zmeden:

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Magnezijeve tabletke
29.3.2005 20:39:57   
ninamarko

Čao punce,

jaz sem imela že krče v 30.tednu in pijem precej Donata kar prav tako pomaga, ali pa 300g magnezija na dan, nikoli ga ni preveč.

Srečno, :kuza:

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Magnezijeve tabletke
30.3.2005 10:20:34   
pika78
Tudi jaz pijem Donat in pa eno Mg tabletko na dan (po navodilu G, sem jih pa kupila kar v Dm). Sej škodit ne morejo, če pa pomagajo proti krčem, pa ne vem - ker me je 3 dni nazaj ponoči v meča zagrabil tak krč, da imam še danes grozen muskelfiber".
LP, Pika 30t

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?