|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Porodnišnica Ptuj
23.7.2008 8:21:28   
jullie
...mene pa zanima, če mogoče katera ve kako je ime babici, ki ima srednje dolge blond lase...taka, ful simpatična in prijazna je... je bila pri mojem porodu pa je nisem vprašala za ime..če kateri kaj pomaga: ima sina Rene-ja ...

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 151
24.7.2008 21:50:36   
ANA_P
Vem, da je babica Ana blond, ne vem pa če je to prava. Jo pa vsi hvalijo, še nisem slišača slabe besede za njo.

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 152
26.7.2008 13:11:32   
jullie
..če bi ti pokazala njeno sliko bi jo prepoznala?...rada bi se ji zahvalaila nasledjič, ko grem v bolnico na pregled, pa ne morem tam vse spraševati, kje je blond babica :))

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 153
26.7.2008 23:22:13   
ANA_P
ja, kar pošlji, sva bili sošolki na izrednem faksu

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 154
27.7.2008 21:04:12   
jullie
...evo njene slike..upam, da jo bo kdo prepoznal :)) ...

http://www.moj-album.com/slike/274772/tSapLt5e0_KbRne7.v.jpg

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 155
27.7.2008 21:08:04   
Barbara111
To je babica Gordana.Ki je full super jaz je nisem imela pri nobenem porodu.Sem  pa slišala od drugih žensk.

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 156
27.7.2008 22:11:56   
ANA_P
no, si že dobila odgovoruser posted image , ne to ni Ana.

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 157
28.7.2008 20:59:14   
jullie
.. res hvala obema...user posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 158
26.8.2008 11:51:46   
mizi
Lepo pozdravljene,

Mene pa zanima, če ima katera izkušnje s Ptujsko porodnišnico, ki je imela zelo težek porod in kako je bilo takrat, ko si potrebovala več pomoči.

Hvala!

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 159
26.8.2008 12:15:02   
arabela*
Ja,jaz bi tud prosla za tiste,ki ste na Ptuju rodila,za kak nasvet.
Kako je z sprejemom,ali obstaja še klistir,papirologija??Kako je z ultivo,če imaš zmenjeno??Kako je na oddelku,ali je možno dobit sobo za eno osebo??
Hvala za odgovoreuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu mizi)
Neposredna povezava do sporočila: 160
26.8.2008 15:01:07   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Ja,jaz bi tud prosla za tiste,ki ste na Ptuju rodila,za kak nasvet.
Kako je z sprejemom,ali obstaja še klistir,papirologija??Kako je z ultivo,če imaš zmenjeno??Kako je na oddelku,ali je možno dobit sobo za eno osebo??
Hvala za odgovoreuser posted image

Rodila 17.05.2008
- klistirja nisem dobila
- papirologijo smo uredili že prej
- ultivo dobila, kot je bilo dogovorjeno
- glede sobe za eno osebo ne vem, sama sem sicer bila sama v sobi, ampak to zato, ker sem imela dvojčke
- poklicali so tud mojega G. na dom, ker takrat ni bil dežuren (rodila sem ponoči) in takoj je prišel...vsaka mu častuser posted image user posted image user posted image

Ti pa svetujem, da ne vztrajaš da si sama v sobi....ker ti bo dolgčas, pa čeprav si tam samo kratek čas...vsaj meni je bilo (pa čeprav je bil user posted image dosti pri meni, ampak 24 h na dan pa ni šlo user posted image )...še kako bi mi pasalo, da bi si lahko z kakšno drugo mamico delila izkušnje user posted image

< Sporočilo je popravil Skye -- 26.8.2008 15:07:29 >

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 161
26.8.2008 17:02:40   
arabela*
Skye,hvala za inf.
Glede sobe za eno osebo je pa tako,ko sem prvič rodila sem bila zelo srečna,da sem imela super cimro in da nisem bila sama.Zdaj pa nekako bi bila,pa še obiskov ne bi bilo tolikouser posted image
Reci mi samo,koliko si bila odprta,da so ti dali ultivo?A si lahko tud več odprt,da ti jo dajo??user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 162
26.8.2008 20:47:14   
Skye
Jaz mislim, da sem bila odprta tam nekje 6 cm.....sem se na začetku tako hitro odpirala da niso uspeli prej pritiuser posted image .....potem sem se odprla še do 9 cm...tu pa se je ustavilo...ker so sklepali, da zaradi ultive so mi jo ukinili in dodali umetne popadkeuser posted image

< Sporočilo je popravil Skye -- 26.8.2008 20:49:15 >

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 163
5.10.2008 14:34:27   
T.A.T
Pozdravljene,
tudi jaz sem se odločila da gremo na Ptuj...v ZD hodim k Šučurju(živi legendiuser posted image )in sem že nad sestrami tam zadovoljna, tako da mislim da v porodnišnici ni nič drugače...tole sestro Gordano sem že na hitrco spoznala in je v prvih 5 min pokazala da je zelo prijazna in zabavna...rekli so mi da za ogled naj pokličem enkrat popoldan(kadarkoli) in mi bodo povedali, če je gužva , če ne lahko pridem na ogled...

zanima pa me nekaj-zasledila sem že vprašanje o sedečem podoru na Ptuju, vendar odgovora ni bilo??Ima katera izkušnje???In tiste, ki ste poskusile Ultivo je pomagala????Stranski učinki???
Rodili bomo pa decmbra PDP je 20.12...še je katera??mogoče bova cimriuser posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 164
6.10.2008 7:40:50   
neisha80
Ojla.Jaz imam PDP 20.12. in bom rodila na Ptujuuser posted image Sem že prvič rodila tam in bila zelo zadovoljnauser posted image .

(odgovor članu T.A.T)
Neposredna povezava do sporočila: 165
6.10.2008 9:18:35   
T.A.T
torej mogoče se vidivauser posted image čeprav mi na UZ računalnik zmeraj bolj dol kaže datum poroda, je vseeno PDP 20.12...drgač pa so že smehi da počasi bomo že na november prišliuser posted image malo heca ne okrog 10.9 je UZ kazal 14.12...23 imam spet UZ in bomo videli kaj bo takrat rekel...
aja danes pa grem na telovadbo v sklopu porodnišnice(babica Ana) vodi...upam da bo veselouser posted image komaj že čakam da malo pretegnem kostiuser posted image malo okorna sem že bomo videli kako bo šlouser posted image user posted image
hodi še katera???

aja pa še vedno me zanima iz prejšnjega posta vse o porodu sede itd.user posted image

(odgovor članu neisha80)
Neposredna povezava do sporočila: 166
7.10.2008 19:40:36   
TinaV*
Pozdravljene!

Mene pa zanima ce ima katera rok tam od 15.10. pa do 25.10....ne morem tocno napisat ker nevem kdaj bo nasa user posted image  htela na svet....PDP mam pa 21.10
da se spoznamo,ce je slucajno katera za to

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu T.A.T)
Neposredna povezava do sporočila: 167
19.10.2008 7:49:51   
TinaV*
Tak dolgo nobena ni odpisala da sem jaz vmes ze rodila in smo ze doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
aja glede babice pa vse pohvale GORDANI,res je super ...sem jo mela in sem vec kot zadovolna

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 168
21.10.2008 15:47:33   
T.A.T
Bi rekla bi te prišli pogledatuser posted image
čestitke in veliko cartanja...z veseljem smo pa na voljo ob kavici kadarkoli...tudi tiste, ki še imamo trebuščka do decembra, kajti slej kot prej bomo tudi me morale rodituser posted image
Gordano sem imela možnost za 10 min videt in je delovala zelo super, tudi jaz po tihem upam na njo, je pa res da ostalih ne poznamuser posted image user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 169
21.10.2008 16:47:12   
TinaV*
Saj niso slabe jaz jih kar nekaj poznam,pac mela sem sreco pa gordano user posted image
nevem kak so ostale pri porodu,jaz sem sicer prvic rodila pa glih v noci ko je bla ena tak malo nenaspana user posted image user posted image user posted image  je rekla saj nebote hin ce mate popadke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu T.A.T)
Neposredna povezava do sporočila: 170
27.10.2008 13:54:39   
neisha80
Fajn,da si bila zadovoljna.user posted image Jaz sem prvič imela babico Kristino in je tudi super.Upam,da bom drugič tud imela srečo z babicouser posted image
  Glede te pripombe bi ji pa jaz rekla,da ona tud nebo hin,če bo tihouser posted image user posted image Če bi ji bla sposobna rečt ,seveda.Al pa bi jo moj mož v dobro voljo spravil he heuser posted image
  Katerega pa si mela porodničarja?

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 171
27.10.2008 15:37:47   
TinaV*
pri meni je ena babica vse sama naredila,razen djokanovic me je zakrpal(zasil) user posted image user posted image user posted image ....
verjemi tudi jaz bi ji kaj najrajsi rekla,ker sem hitre jeze pa nikomu nic ne ostanem dolzna ampak sem ze mela popadke redne na par min pa se mi ni dalo ukvarjati z njo...

(odgovor članu neisha80)
Neposredna povezava do sporočila: 172
14.11.2008 22:19:29   
tejči28
pozdravljene,

jaz sem rodila na Ptuju,ko me je mož ponoči pripeljal tja so bile babice zelo neprijazne,uredili smo papirje, priklopla me je na ctg in pregledala.Popadke sem imela,nisem pa se odpirala.Odpeljala me je v sobo in tam sem čakala do 6 zjutraj,da se je zamenjala izmena.Dale so mi edino infuzijo za umetne popadke.Ta babica pa je bila zlato.Kasneje mi je odtekla voda in sem rodila.Malo me je zapeklo,ko me je babica urezala,sicer pa je bila prijazna in me je vzpodbujala,vendar brez moža ne bi šlo.Vseeno,če še bom kdaj noseča,bom šla na ptuj rodit. 

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 173
17.11.2008 12:54:39   
T.A.T
kak na izi govorite o porodu...upam da je res tak...user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 174
17.11.2008 13:11:06   
neisha80
Itak,da je.Boš vidlauser posted image

(odgovor članu T.A.T)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.