|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kakšni smo???
15.11.2008 20:59:51   
Akil
Danes sva se z mojim peljala do najbližje bencinske, kjer sem ga jaz počakala v avtu medtem ko je on skočil not. Očitno je pustil vrata malo odprta, da se je slišalo ven moje petje (o.p. dretje user posted image ). In gre mimo avta neka "gospa" ful spedenana, u štiklah, jaz pa seveda v trenerki (se že na daleč opazi), kot pač mi trenutno paše.  In med mojim petjemuser posted image jo jasno vidim kako reče PROKLETI BOSANCI!!!user posted image
Mislim HALO!!!!!! pa sploh nisem bosanka, pa me je zabolelo, da nekdo lahko tako obsoja ljudi po nečem. Po čem sedaj sodimo ljudi?? Po trenerkah? Po glasbi, ki si jo pojemo v avtih?? Po izgledu??? Smo res takšni? Mar nismo vsega tega z bosanci, slovenci, italjani, nemci........ že preboleli? nismo tega že prerasli???user posted image user posted image user posted image

Živi vsak dan, kot da je zadnji. Enkrat boš imel prav!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kakšni smo???
15.11.2008 21:02:12   
Anonimen
Mar nismo vsega tega z bosanci, slovenci, italjani, nemci........ že preboleli? nismo tega že prerasli???

se ti zdi, da bomo kdajuser posted image

(odgovor članu Akil)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.11.2008 21:03:09   
Nončika
očitno ne, kar pa je preci žalostno.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.11.2008 21:07:29   
Akil
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

Mar nismo vsega tega z bosanci, slovenci, italjani, nemci........ že preboleli? nismo tega že prerasli???

Ja. iskreno, mislim da je to že daleč za nami!!!  Jaz še v življenju nisem nikogar vprašala : Katere narodnosti si. Kakšne vere si?...  sodim pač ljudi s katerimi se pogovarjam vsaj nekaj časa z ocenami: ta mi je simpatičen in ta mi pač ni!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.11.2008 21:08:31   
koala
Meni se zdi da smo Slovenci en tako zatežen in zaplankan narod da me je kar groza. Tako, da ne nismo in se mi zdi da še hiiiiiiitro nebomo prerasli predsodkov.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.11.2008 21:11:36   
barika
Ja zakaj pa nisi ven stopla in ji povedala svoje...user posted image  če te lahko že ona zmerja ...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.11.2008 21:12:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Meni se zdi da smo Slovenci en tako zatežen in zaplankan narod da me je kar groza. Tako, da ne nismo in se mi zdi da še hiiiiiiitro nebomo prerasli predsodkov.

Ah, ne zvali vsega na Slovence. Za Avstrijce bomo vedno cigojnerji, pa auslenderji, pravzaprav južnjaki za njih- tako kot so bosanci za slovence. Povsod je tko, ne samo v Sloveniji. Nemci imajo pa recimo Turke. Pa da ne omenjam Američanov in njihovih niggrov. Eh...

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
15.11.2008 21:13:43   
Akil
Pa zakaj??????

A res ne more biti človek samo ČLOVEK???!!!!  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.11.2008 21:13:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Akil

Ja. iskreno, mislim da je to že daleč za nami!!!  Jaz še v življenju nisem nikogar vprašala : Katere narodnosti si. Kakšne vere si?...  sodim pač ljudi s katerimi se pogovarjam vsaj nekaj časa z ocenami: ta mi je simpatičen in ta mi pač ni!

Jaz pa mislim, da bo vedno več tega. Ker prej so nas na silo skup držali, pa je bilo vse skupaj pomedeno pod preprogo.

(odgovor članu Akil)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
15.11.2008 21:35:48   
lelaval
Jaz bi kar vrat aodprla in ji rekla: in to reče gospa, ki s tobico na cesti pobira moške. Ali pa bi ji direkt v ksiht povedala, da če ona tako mene sodi po izgledu, je zame kurva

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.11.2008 21:36:33   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: koala

se podpišem pod to!

Na žalost se to tudi med otroki dogaja....ker to doma poberejo. Začaran krog, ki mu ne bo nikoli konca. Z druge strani, pa si dobiš npr. Bošnjaka, ki živi od rojstva v Sloveniji in te poimenuje "glupi slovenac". Tega tudi ne razumem. Dve skrajnosti, ki je ne bo nikoli konca.

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Kakšni smo?
15.11.2008 21:39:24   
Anonimen
To je tako bilo in tako bo.

(odgovor članu Akil)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
15.11.2008 21:43:37   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

na žalost

samo mislim, da bi z vzgojo otrok v drugo smer lahko marsikaj rešili. Na žalost pa ne moremo staršev vzgajat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.11.2008 21:44:31   
Anonimen
samo mislim, da bi z vzgojo otrok v drugo smer lahko marsikaj rešili.

Dovolj je, da se sama obnasas tako. S tem si naredila skoraj vse, kar je v tvoji pristojnosti.

(odgovor članu amaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
15.11.2008 21:46:12   
Naja31
Jaz sem to celo osnovno šolo poslušala.Sem hodila v dvojezično v srh razrede, in so nas sošolci iz slovenskih razredov vsakodnevno obmetavali s takimi žaljivkami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.11.2008 21:50:24   
amaya

samo mislim, da bi z vzgojo otrok v drugo smer lahko marsikaj rešili.

Dovolj je, da se sama obnasas tako. S tem si naredila skoraj vse, kar je v tvoji pristojnosti.

ja sej vem....ampak vseeno me žalosti to, da so otroci tako nestrpni drug do drugega, prav zaradi vzorcev, ki jih doma dobijo. Pa valda vsak straš temelji k temu, da je njgov otrok lepo vzgojen, da je strpen do drugih, da se ne tepe...al se motim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
15.11.2008 21:51:05   
kaya2007
Jaz sem to celo osnovno šolo poslušala.Sem hodila v dvojezično v srh razrede, in so nas sošolci iz slovenskih razredov vsakodnevno obmetavali s takimi žaljivkami.

zanimivo, pri nas smo tudi imeli slovenske in hrvaške razrede, pa se ne spomnim, da bi se takole psovali med sabo..stepli smo se že kdaj, žalili pa ne-vsaj spomnim se ne. v višjih razredih smo bili pa že sploh prijatelji med sabo.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 17
15.11.2008 21:56:08   
Anonimen
ampak vseeno me žalosti to, da so otroci tako nestrpni drug do drugega

Aja, jih je veliko v tvoji druzbi in okolici.

Sicer pa ko balerino vprasam, ali je Slovenka ali Hrvatica, pravi dalmatinka user posted image . Pametno dete, itak. Ne se obremenjevat z otroci, oni so, kakrsni so, odrasli jim privzgajamo te navade.

(odgovor članu amaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
15.11.2008 22:00:00   
amaya

ampak vseeno me žalosti to, da so otroci tako nestrpni drug do drugega

Aja, jih je veliko v tvoji druzbi in okolici.

Sicer pa ko balerino vprasam, ali je Slovenka ali Hrvatica, pravi dalmatinka user posted image . Pametno dete, itak. Ne se obremenjevat z otroci, oni so, kakrsni so, odrasli jim privzgajamo te navade.

ja v Izoli je to kar pereč problem, ker je veliko priseljencev. Ampak je fora v tem, da je iz obeh straneh močna nestrpnost.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
15.11.2008 22:06:30   
Anonimen
Ampak je fora v tem, da je iz obeh straneh močna nestrpnost.

Samo sebe in svoj pogled lahko spremenis. Vse ostalo je tavanje v temi, izgubljanje besed in mali dodatek k vecji nestrpnosti.

(odgovor članu amaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
15.11.2008 22:34:15   
skuštrana
Sicer pa ko balerino vprasam, ali je Slovenka ali Hrvatica, pravi dalmatinka . Pametno dete, itak. Ne se obremenjevat z otroci, oni so, kakrsni so, odrasli jim privzgajamo te navade.

user posted image

Jaz pa zadnjič peljem L v vrtec in me kar na lepem vpraša.
Mama kako govoriš ti?
Jaz ji povem, da slovensko..In me vpraša Zakaj? Pa ji povem da zato, ker sem Slovenka in Slovenci govorimo slovensko...Potem L malo razmišlja in me čez malo časa vpraša: Mama, kako pa govori tata? Ji povem, da hrvaško..In spet sledi, zakaj pa on govori hrvaško? Ja, ker je Hrvat in Hrvati govorijo hrvaško..In potem malo pametno bitje reče, aha, kaj sem pa potem jazuser posted image Me je skoraj pobralo od smeha...No, sem ji pač razložila, da ona je pa oboje, malo mamina in malo tatinauser posted image

Drugače pa ima takvih i onakvih ljudi..Tu i tamouser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
15.11.2008 23:12:11   
mafi
ma jst bi babi stopla iz avta in bi ji sigurn prbila,da jo je bosanc nareduuser posted image .

sam je bla sigurn kaka prov glupa baba in kaj pol tud, če bi bila bosanka, kaj ma koji klinac za zmerjat,
sej je bosanc tud človk a ni tko???
ne razumem takih ljudi jst vem da zame obstaja samo dve vreste ljudi in to so: dobri ali slabi.

lp

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 22
15.11.2008 23:13:52   
Anonimen
Drugače pa ima takvih i onakvih ljudi..Tu i tamo

Itak.

Kdo je ze rekel, da je cudo vseh cud clovek? Se mi zdi, da nam se dobro gre.

(odgovor članu skuštrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
15.11.2008 23:33:14   
Pia73
Ma, to se je dogajalo in se bo.

Mene pa to nič ne prizadene. Če je kdo nestrpen je to njegov problem ne moj,...

Ja, ja,...

(odgovor članu Akil)
Neposredna povezava do sporočila: 24
16.11.2008 15:43:16   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: Akil

Draga moja Akil, solze si mi privabila v oči... Če bi bili vsi ljudje tega mišljenja kot ti, bi nam bilo super... Ampak žal ni! Nestrpnost se dogaja z obeh strani, tako kot je napisala nataša77, kar je resnično žalostno....

O tem bi lahko človek diskutiral še in še, vendar ni vredno, ker nikoli ne bo konca... Upam pa na to, da čim več ljudi začne razmišljati na tvoj način, lepše nam bo user posted image .

(odgovor članu Akil)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?