|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rumenjak
15.11.2008 20:21:09   
madasa
V knjižici "Prehrana dojenčka" piše, kaj naj bi jedli user posted image  od 7-12m in sicer poleg ostalega 1xtedensko rumenjak.
A ve prakticirate to oz jaz ji ga še pa sploh nisem ponudila.
Kako jim ga pa ponudite- samega ali vmešanega v zelenjavno kašico?
Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rumenjak
15.11.2008 20:24:26   
Najaa
Prvič sem ji ga dala okoli 7m, vmešanega v krompir in drugo zelenjvo. Pa je bila alergična nanj do 1 leta.

(odgovor članu madasa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.11.2008 20:41:30   
botrca
Samega rumenjaka nisem mu še dala bom pa v kratkem, ker bo kmalu star 1 leto. 

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.11.2008 22:31:50   
Jatek
Jaz ji skuham brokoli in krompir,
Temu dodam kuhano jajce (samo rumenjak!)in žličko kisle smetane.
Mala ima to ful rada.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.11.2008 22:53:03   
polona5
Od 7 meseca dalje smo rumenjak dajali 1x tedensko vmešanega v zelenjavo (špinačo, krompir, bučke) in nismo imeli nikoli nobenih težav. Mali je rumenjak z veseljem vedno pojedel. Sedaj smo stari 1 leto. Je pa res, da naj bi jajce po novem otroci jedli po enem letu starosti. Samo če družinsko niste nagnjeni h alergijam, bi jaz osebno poizkusila z 1/4 rumenjaka - saj ima tud dobre lastnosti in ne samo slabe. Saj so včasih rekli, da je jajce za močuser posted image , ane?. Lp

(odgovor članu madasa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.11.2008 8:31:12   
katra55
Jaz sem ga prvič dala pri 7 mesecih, najprej 1/4 potem pa 1/2.
Ponavadi sem ga dala zraven špinače in pireja.

(odgovor članu polona5)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.11.2008 9:14:34   
Tisana
Mi ga po navodilu gastroenterologa ne dajemo, ker ima pupa alergijo na KM, pa je potrebno zato z vsemi potencialno alergenimi živili počakati do enega leta starosti.

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.11.2008 15:42:01   
t*e*j*k*a
Ruemnjak sem mu dajala od 7m naprej včasih v špinačo, ali pa sem mu nardila testenine z rumenjakom, zdej mu pa ponavadi kr jajčko spečem na oko in mu namakam notri v rumenjak kruh, ki ga z užitkom pojeuser posted image

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.11.2008 11:27:38   
memole80
Mi smo dali rumenjak pri 6-ih mesecih. Zmešala sem ga z rižem ali pa s sirčkom.....ponavadi mešam s tistim, kar vem, da ima naša zveudica najraje, da celega poje. :) Ji pa dam 1/4 rumenjaka, 2x na teden.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

ime
SINEJA

Aljaž (45%)

Blaž (31%)

Tjaž (24%)

Število vseh glasov: 272

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!