Dolina
|
Dan! Joj, Mina1, mi je prav hudo, ko berem tvoja sporočila. Pa kaj je s temi krči? A se ne bi zdej mogli že naheta? Jaz res ne vem za kak dober nasvet, ker sm prvič mamica, tako hudih krčkov pa tud nimamo. Midve z Zojo drživa pesti, da se čim prej rešite krčkov in da bo 3-letnika samo še 50/h razganjalo. Jaz si ne stiskam več mleka. Itak mi ni šlo (sem probala z aventovo pumpico, potem ko se je Zoja najedla, pa je pritekla ena sama kapljica :zmeden:). Zdej se včasih dojiva en obork na obe joški, včasih pa samo na eno. Jaz pijem kr čaj za dojenje, pa polento jem, da imam več mleka. Lu, tebe pa nisem čist razumela glede mleka. po oborku si spumpaš še 40ml na joški, s katere je jedla Maja, al kako? A ko neka sesat, se še joče, da bi še jedla? Sej mogoče si že vse napisala v kakem prejšnjem sporočilu, sam jaz glih vsake dva dni gor pokukam, zato ne vem. Mene bo pa naša :kuza: ob živce spravla. Nč več me ne uboga, kr naprej bi se špilala, pa šla ven. Pa kr naprej "krade" kakšne stvari po stanovanju in jih razcefra (jaz naj pa pospravljam, k mam tolk časa :grrr:). Spacey, tole je pa že preveč, a ne? Tvoja :duda: te imam že zdej tolk rada, da noče nikamor. ;) 30. je res lep datum, dej povej tvoji :duda: , da naj pride takrat, da jo že vsi na RR čakamo. :rozica: Zdej grem pa mal počivat, kr me neki bradavica špika (na tisti joški, k sm mela mastitis - upam, da se ne bo ponovil :(). Mah, ne bo se. Pa pika. U, fiši, v angleščini pesmico pisat? O joj, jaz jo še v slovenščini ne bi znala. :)- Sm antitalent za take stvari. Mamice in :nosecka: imejte se lepo. Pa pa, Dolina&Zoja&:kuza:
|