Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: (zložljiva) previjalna miza za na steno 14.11.2008 11:20:25
|
|
|
|
smokvica72
|
Mislim, da je sploh nimajo več. Kakšen mesec nazaj je še bila na spletni strani od Ikeje, vendar je niso imeli na zalogi (gledala sem za Graz). Zdaj je pa ni več na spletni strani, stran kjer je bila gor previjalna miza, sem si shranila, pa ne deluje več.
|
|
|
|
RE: (zložljiva) previjalna miza za na steno 14.11.2008 19:30:59
|
|
|
|
irenav
|
Jo imam. Ce zelis jo grem premerit. Ce pa ti je Celovec blizu si najbrž doma kje blizu Kranja. Nisem 100% vendar mislim, da je v Obiju v Kranju na Wcju in si jo lahko ogledaš "od blizu".
|
|
RE: (zložljiva) previjalna miza za na steno 15.11.2008 9:19:13
|
|
|
|
*bubi*
|
Mi jo imamo in je fantastična. Prodam je vsaj še 2 leti ne Mere: zunanja širina cca 75 cm, globina tudi nekaj takega, mogoče kak cm več
|
|
RE: (zložljiva) previjalna miza za na steno 15.11.2008 9:23:20
|
|
|
|
*bubi*
|
A da je ni več v programu Vem, da je bila letos cela bela, brez teh modrih obrob. No, v Kiki v Grazu sem videla nekaj podobnega, cela kovinska (ne mrežasta), zadaj so bile poličke namesto žepkov. Samo je bila lani cena 170€, te v Ikei pa 70€ (se mi zdi, da je bila letos poleti malo cenejša).
|
|
RE: (zložljiva) previjalna miza za na steno 15.11.2008 9:44:31
|
|
|
|
Dashenka
|
Jaz imam tako in ti jo prodam za 30 EUR.
|
|
|
|
RE: (zložljiva) previjalna miza za na steno 19.11.2008 8:15:22
|
|
|
|
jasna32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dashenka Jaz imam tako in ti jo prodam za 30 EUR.
|
|
|
|
RE: (zložljiva) previjalna miza za na steno 19.11.2008 8:16:44
|
|
|
|
jasna32
|
Jaz bi jo kupila od kod ste?
|
|
|
|
RE: (zložljiva) previjalna miza za na steno 12.12.2008 15:16:26
|
|
|
|
malamaj
|
tudi jaz iščem tako previjalno. Jo morda še katera prodaja? lp maja
|
|
|
|
RE: (zložljiva) previjalna miza za na steno 9.4.2009 9:40:37
|
|
|
|
Naja*
|
Tudi jaz iščem Gulliver previjalno mizo. Mogoče katera prodaja?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 30 dejstev o nosečnostiNosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Zadnje s foruma
Ime za oba spolaMorjeMorjeZanima me vaše mnenje glede predlaganih imen-katero vam je najbolj všeč?Meta (
10%)
Julija (
31%)
Mija (
20%)
Marko (
9%)
Filip (
19%)
Vasja (
11%)
Število vseh glasov: 457Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!