|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Slabost-kdaj?
14.11.2008 8:50:50   
Anonimen
Zanima me, kdaj je ponavadi pojavi slabost (v nosečnosti)? Je možno že v 1. mesecu? Menstruacijo naj bi dobila čez 1 teden. Danes zjutraj pa sem čutila tako neobičajno slabost. Je to možno, da je že znak nosečnosti. Upam, da je to to.
Pozdravček!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Slabost-kdaj?
14.11.2008 8:55:10   
blaža
Ja lahko bi blo to. Meni je blo vedno slabo okoli 8t. In to zelooo slabouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.11.2008 9:10:12   
Anonimen
lahko se znaki nosečnosti pojavijo že pred izostankom user posted image ,moraš pa se zavedati, da številni znaki lahko pomenijo tudi prihod user posted image .

nekatere sploh nimajo nobenih znakov, razen tega, da user posted image  izostane.

tako da počakaj še en teden in boš vedela, ali je slabost pomenila user posted image  ali user posted image . srčno upam, da pomeni user posted image .

(odgovor članu blaža)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
14.11.2008 10:37:43   
kakteja
Pozdravljena! Pri meni so se slabosti začele, ko sem bila noseča 5t in pol in mi je slabo še zdaj v 11t in to od jutra do večera. Upam, da kmalu mine.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.11.2008 10:51:06   
Najaa
V prvi nos. mi je bilo slabo že preden mi je izostala M. Zdaj pa mi je ratalo slabo, ampak RES slabo! user posted image  šele okoli 9. ali 10t.

(odgovor članu kakteja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.11.2008 11:06:24   
anci banci
no ja sem v 4 tedenu pa me samo malo slabi

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

tašča in pospravljanje?
tailor

ali vam tašča pride kaj pomagat pri pospravljanju ,kuhanju?

da (11%)

ne (41%)

včasih (10%)

nikoli (18%)

nočem pomoči (19%)

Število vseh glasov: 527

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!