|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prevoz z rešilcem
12.11.2008 10:30:27   
Anonimen
Pri ginekologu mi niso izdali napotnice za rešilca, ker imam bivališče v drugi občini kot ginekologa. Sedaj imam samo tel. št. kam poklicat v primeru, da potrebujem rešilca. Zanima me, ali me bo prišel iskat, če ga bom potrebovala in kdo mi izda napotnico - rekli so, da mi jo izda kasneje dežurni zdravnik? Ima katera take izkušnje?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prevoz z rešilcem
12.11.2008 10:34:27   
onur
Tudi jaz imam preb. v drugi občini. Napotnice mi ni dala, ker je rekla, da jo ne dajejo več in jo rešilcu spiše v porodnišnici. Itak, da te more peljat, če je nujen primer.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.11.2008 10:36:15   
katra55
jaz tudi nisem dobila napotnice. Rešilec te mora peljati tudi brez.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.11.2008 10:39:33   
Vrtnica79
V nujnem primeru te je rešilec dolžan peljati tudi brez napotnice.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.11.2008 11:34:45   
Naja30
Jaz sem pa v obeh prejšnjih nos. dobila napotnico, čeprav sem imela G v drugem kraju. user posted image
Če je nujno, te rešilec pripelje brez napotnice, itak.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
12.11.2008 11:39:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
12.11.2008 11:55:03   
pomar*ANČA*
zanimivo, da ne dobite napotnice za rešilca. jaz sem jo dobila nekje v 36 tednu, pa imam tudi ginekologa v drugi občini, nosečnost normalna... če potrebuješ rešilca te pa mora peljati, pa potem naknadno urediš papirje, čeprav se meni zdi ležje da imaš vse s sabo, je kasneje manj skakanja za papirji.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.11.2008 14:35:46   
anckabancka
Jaz sem vseh 3x dobila napotnico za rešilca, pa imam do porodnišnice 10 min. Nisem je pa nikoli koristila, ker me je vedno peljal mož. user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.11.2008 16:35:34   
Anonimen
če kličeš rešilca te mora v vsakem primeru pelat al imaš napotnico al jo pa nimaš!

(odgovor članu anckabancka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
12.11.2008 18:39:37   
klavdiy4
Čaw!

Meni je najprej g. dala napotnico samo za porodnišnico in sem jo naslednjič vprašala zakaj je nisem dobila za rešilca (od najbljižje p.sem oddaljena 48km)..pa mi jo je napisala in mi rekla, da se rešilec kliče samo v primeru, da ti odteče voda (je nujno da pride pote rešilec) in v primeru, da nimaš prevoza in je tako hudo, saj pri popadkih te lahko peljejo  v osebnemu avtu..
Drugače pa če ga brez napotnice pokličeš te itak mora peljat!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.11.2008 18:40:05   
Anonimen
V naši ambulanti ne izdajamo več napotnice za prevoz z rešilcem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?