|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   svinjina
10.11.2008 8:48:22   
ANIME
mene pa zanima, če je otrok dojen, do kdaj ni dobro jesti svinjine in pa predvsem zakaj?

Vsi razlagajo, da naj jo na začetku ne bi jedel, zdaj pa nimam pojma koliko časa traja ta "začetek". Prav tako sploh nimam pojma zakaj jo ni dobro jesti (ali je pretežka za prebavo ali vsebuje kaj drugega, kar lahko škodi otroku).

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: svinjina
10.11.2008 9:14:33   
romta
Svinjina naj bi bila težko prebavljiva. Jaz sem pazila prvi mesec, potem pa sem počasi začela jest vse kar mi je pasalo. Potem pa tudi vidiš, če so kakšni problemi. Najbolje da začneš s pusto svinjino. Mojega je zvijalo po 6 mesecih, ker sem jedla solato s morskimi sadeži.
Želim ti uspešno dojenje!

Kjer je volja je pot!

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.11.2008 10:07:39   
Mesečnica
Kolikor je meni znano, naj svinjine ne bi jedla zato, ker je zelo alergena in se pri malemu lahko sproži alergijo user posted image . Nisem pa 100% prepričana, da je to res tisti vzrok, zaradi katerega naj doječa mamica ne bi jedla svinjine.

(odgovor članu romta)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.11.2008 12:08:02   
pikolina66
pa menda tudi najbolj polna antibiotikov...

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.11.2008 21:20:43   
Jelcy
Svinjina ni tezko prebavljiva, ampak alergena...vsaj tako je meni patronazna rekla. jaz sem pazila na prehrano 1 mesec, pol pa sem jedla vse in ga ni nic zvijalo.

(odgovor članu pikolina66)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.11.2008 18:04:27   
oton
jaz pa nisem nič pazila na prehrano, ko sem prišla iz porodnišnice sem se domačih pečenic najela user posted image  vglavnem sem jela kaj mi je zadišalo in kaj mi je pasalo...in naša dojenčica ni imela krčev in nobenih alergij user posted image

tako da...kaj naj rečem, eni so bolj občutljivi drugi pa manj

mi definitivno spadamo v ta drugo skupino...

(odgovor članu Jelcy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.11.2008 20:35:45   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: oton

tako da...kaj naj rečem, eni so bolj občutljivi drugi pa manj

Ja-za to gre. In ne samo pri dojenju ampak v življenju nasploh.

Sem bila prve 3 mesece na dieti-brez svinjine, mlečnih izdelkov, pa vseh teh kao alergenih zadev. Smo mislili da ima naš bejbi krče. no- ni imel krčev, ampak refluks, zato je jokal prve tri mesec. zdaj jem VSE. (5mesecev) in prepričana sem, da bi lahko vse jedla že od začetka. Če bi le vedela, da mu moram zdravit refluks, ne pa krčev...user posted image

< Sporočilo je popravil polma -- 11.11.2008 20:40:10 >

(odgovor članu oton)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.11.2008 10:09:58   
lidija***
Jaz tudi nisem in ne pazim kaj jem. Zdravo, veliko zelenjave. Svinjina pa tako in tako ni priporočljiva, da bi jo uživali prepogosto. Mislim,da če boš kdaj pa kdaj pojedla kaj svinjskega ni panike, ne pa vsak dan.
Mi nimamo alergij v družini.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?